Топ 5 песама за мај

Брзо, позитивно, популарно. Другачије и не може у епицентру пролећне еуфорије

Субота 04. мај 2019.

cover image

Уколико се питате шта се слуша у мају, одговор је кратак. Само одлична музика. Жељно ишчекиване иновације су коначно ту. И хоће опцију плеј. Дан, ноћ, посао, журка. Ове песме можете увек да слушате. Па хајде, појачавајте уређаје.


1. Purple Disco Machine - Body Funk (Claptone Remix) 

Врућ почетак сезоне. Ритам коме је немогуће одолети и велика порција летње енергије. Само пронађите особу са којом ћете поделити ову музичку посластицу и нека добар вајб никада не престане.


2. Ofenbach - Rock It 


Радијски хит у најави. Ова песма ће освојити сваку радио станицу, бар и дневни парти. Међу првима је слушате. Идеална је за пролеће, зар не?


3. Oliver Heldens - Summer Lover ft. Devin, Nile Rodgers

Три минута са којима ће лето брже стићи. Класичан за ово доба године, а опет оригиналан звук. Лагана прича је често права мера музике.


4. Martin Garrix, Matisse & Sadko feat. Alex Aris - Mistaken


Момак који од 2016. чврсто држи позицију број један ди-џеј на свету на еминентном порталу и магазину "DJ Mag". За некога превише комерцијална, за друге савршена. Хтели или не, ово је ствар која ће се нађи на годишњој топ листи песама.


5. LSD - No New Friends ft. Labrinth, Sia, Diplo 


Да, било би ово још једно ла ла ла остварење да талентоване прсте није умешала Сиа. Величанствени милионски преглед троминутне бајке је доказ да су свима досадиле "тужне" ноте. Опустите се, не размишљајте. Слушајте јако веселу песму и све ће бити океј.


Плус: Madonna, Maluma - Medellín


Краљица попа. Скандал мајстор. Мадона је, па једноставно - Мадона. Може да сними шта год пожели, биће слушано. Не, ово није нова "La Isla Bonita". Ово је нова ера музике.