Top 5 pesama za maj

Brzo, pozitivno, popularno. Drugačije i ne može u epicentru prolećne euforije

Subota 04. maj 2019.

cover image

Ukoliko se pitate šta se sluša u maju, odgovor je kratak. Samo odlična muzika. Željno iščekivane inovacije su konačno tu. I hoće opciju plej. Dan, noć, posao, žurka. Ove pesme možete uvek da slušate. Pa hajde, pojačavajte uređaje.


1. Purple Disco Machine - Body Funk (Claptone Remix) 

Vruć početak sezone. Ritam kome je nemoguće odoleti i velika porcija letnje energije. Samo pronađite osobu sa kojom ćete podeliti ovu muzičku poslasticu i neka dobar vajb nikada ne prestane.


2. Ofenbach - Rock It 


Radijski hit u najavi. Ova pesma će osvojiti svaku radio stanicu, bar i dnevni parti. Među prvima je slušate. Idealna je za proleće, zar ne?


3. Oliver Heldens - Summer Lover ft. Devin, Nile Rodgers

Tri minuta sa kojima će leto brže stići. Klasičan za ovo doba godine, a opet originalan zvuk. Lagana priča je često prava mera muzike.


4. Martin Garrix, Matisse & Sadko feat. Alex Aris - Mistaken


Momak koji od 2016. čvrsto drži poziciju broj jedan di-džej na svetu na eminentnom portalu i magazinu "DJ Mag". Za nekoga previše komercijalna, za druge savršena. Hteli ili ne, ovo je stvar koja će se nađi na godišnjoj top listi pesama.


5. LSD - No New Friends ft. Labrinth, Sia, Diplo 


Da, bilo bi ovo još jedno la la la ostvarenje da talentovane prste nije umešala Sia. Veličanstveni milionski pregled trominutne bajke je dokaz da su svima dosadile "tužne" note. Opustite se, ne razmišljajte. Slušajte jako veselu pesmu i sve će biti okej.


Plus: Madonna, Maluma - Medellín


Kraljica popa. Skandal majstor. Madona je, pa jednostavno - Madona. Može da snimi šta god poželi, biće slušano. Ne, ovo nije nova "La Isla Bonita". Ovo je nova era muzike.