Топ 5 песама за април

Сезона у којој влада перфектан тек хаус јер има невероватан ритам

Четвртак 04. апр 2019.

cover image

Пролеће као пролеће. Непредвидиво, незаустављиво. Таман се ослободите дебљих ствари али ето кише која поквари све. Уместо да размишљате о временској прогнози, усмерите мождане вијуге на еликсир који прати добро расположење у сваком тренутку. Да, тај магични зачин који никада није сувишан је врхунска електронска музика.


1. Jack Back - Put Your Phones Down

Дефинитивно поучан назив. Размислите, када сте последњи пут изашли у клуб, а да вам је телефон више био било где него у руци? Време је за промене. Нека пролећна одлука број 1 буде препуштање музици, а не уживо укључењима. Провод ће бити никада бољи. Посебно ако слушате управо овај хит.


2. Leandro Da Silva - Chicaboom


Ову песму је једино могуће описати као савршена. Од почетка до краја. Звук који призива лето и све његове чаролије. Позитивно и моћно. Другачије и не може када је аутор феноменални Leandro Da Silva.


3. Cassimm, Vanilla Ace - Get Loose

Већ прве секунде наговештавају да се овде ради о озбиљном клабингу. Ово је једна од песама која ће опстати много дуже од пролећне еуфорије. Не постоји могућност да јој одолите. Можда ви успете али кукови неће сигурно.


4. Dido - Give You Up (Mark Knight Remix)

Вероватно већина мисли да је тако лако одабрати једну познату песму, променити јој ритам и ето славе преко ноћи. Уколико сте Mark Knight онда то и није неки велики посао. С обзиром да је он уникат, фокусирајте се на његово ново ремек-дело и ђускајте.


5. Diplo - Hold You Tight

Недавно обајвљена, а већ је међу најслушанијим песмама. Сложићете се, заслужено. Убрзо ће се наћи у сет листи готово свих ди-џејева. Брзо упијајте топ бит и освојићете сваки dance floor.


Плус: Dennis Cruz & Ian Ludvig - Black Bird

За крај једна сјајна сарадња. Идеална за априлске кише. Или романтичну ноћ. Софистицирана и веома упечатљива.