Top 5 pesama za april

Sezona u kojoj vlada perfektan tek haus jer ima neverovatan ritam

Četvrtak 04. apr 2019.

cover image

Proleće kao proleće. Nepredvidivo, nezaustavljivo. Taman se oslobodite debljih stvari ali eto kiše koja pokvari sve. Umesto da razmišljate o vremenskoj prognozi, usmerite moždane vijuge na eliksir koji prati dobro raspoloženje u svakom trenutku. Da, taj magični začin koji nikada nije suvišan je vrhunska elektronska muzika.


1. Jack Back - Put Your Phones Down

Definitivno poučan naziv. Razmislite, kada ste poslednji put izašli u klub, a da vam je telefon više bio bilo gde nego u ruci? Vreme je za promene. Neka prolećna odluka broj 1 bude prepuštanje muzici, a ne uživo uključenjima. Provod će biti nikada bolji. Posebno ako slušate upravo ovaj hit.


2. Leandro Da Silva - Chicaboom


Ovu pesmu je jedino moguće opisati kao savršena. Od početka do kraja. Zvuk koji priziva leto i sve njegove čarolije. Pozitivno i moćno. Drugačije i ne može kada je autor fenomenalni Leandro Da Silva.


3. Cassimm, Vanilla Ace - Get Loose

Već prve sekunde nagoveštavaju da se ovde radi o ozbiljnom klabingu. Ovo je jedna od pesama koja će opstati mnogo duže od prolećne euforije. Ne postoji mogućnost da joj odolite. Možda vi uspete ali kukovi neće sigurno.


4. Dido - Give You Up (Mark Knight Remix)

Verovatno većina misli da je tako lako odabrati jednu poznatu pesmu, promeniti joj ritam i eto slave preko noći. Ukoliko ste Mark Knight onda to i nije neki veliki posao. S obzirom da je on unikat, fokusirajte se na njegovo novo remek-delo i đuskajte.


5. Diplo - Hold You Tight

Nedavno obajvljena, a već je među najslušanijim pesmama. Složićete se, zasluženo. Ubrzo će se naći u set listi gotovo svih di-džejeva. Brzo upijajte top bit i osvojićete svaki dance floor.


Plus: Dennis Cruz & Ian Ludvig - Black Bird

Za kraj jedna sjajna saradnja. Idealna za aprilske kiše. Ili romantičnu noć. Sofisticirana i veoma upečatljiva.