Топ 5 песама за март

Грув који ће отерати зимско расположење стиже у ваше звучнике. Идемо гласно у нову сезону одличне музике

Понедељак 04. мар 2019.

cover image

Зима је далеко. Промене расположења услед промене времена такође. Сада је тренутак да се фокусирамо на позитивне вибрације и ситно одбројавање до правог пролећа. Уз новитете из музичког универзума, све је лакше. И далеко боље.


1. Calvin Harris, Rag'n'Bone Man - Giant


Није најновија али јесте фантастична сарадња која се увлачи у плеј листу након првог слушања. Обратите пажњу на ову ствар јер ће дефитивно бити једна од најпопуларнијих у 2019.


2. Jack Back vs Cevin Fisher - 2000 Freaks Come Out (Original Mix)

За све који су услед зимског сна избегавали dance floor, ова песма ће их вратити тачно тамо где је најбољи провод. И то у великом стилу. Моћно да моћније не може бити!


3. Simon Harris Feat. Morrison - This Is Serious (Dennis Cruz Remix)

Наставак музичке перфекције. Одлично за клуб, савршено за вожњу и идеално док се досађујете на послу.


4. Foo Funkers, Raul Osvaldini - Deep Feeling (Extended Mix)

Бит у коме доминира пролеће. Шансе да вам се не допадне ова песма су минималне. Зато је одмах пустите најмање два пута. Осмех на лицу - загарантован.


5. Nora En Pure - We Found Love (feat. Ashibah)

Е ово се зове комплетан пројекат. Врхунски progressive house има све елементе песме која мора постати омиљена међу искусном публиком.


ПЛУС 6. Ikarius - Time (Pavel Petrov Remix)

Последњи фебруарски дани су донели један типичан клупски звук. Сваки добар ди-џеј ће ову нумеру пустити током наступа јер је заиста добра. Модерна и нимало монотона.