Top 5 pesama za mart

Gruv koji će oterati zimsko raspoloženje stiže u vaše zvučnike. Idemo glasno u novu sezonu odlične muzike

Ponedeljak 04. mar 2019.

cover image

Zima je daleko. Promene raspoloženja usled promene vremena takođe. Sada je trenutak da se fokusiramo na pozitivne vibracije i sitno odbrojavanje do pravog proleća. Uz novitete iz muzičkog univerzuma, sve je lakše. I daleko bolje.


1. Calvin Harris, Rag'n'Bone Man - Giant


Nije najnovija ali jeste fantastična saradnja koja se uvlači u plej listu nakon prvog slušanja. Obratite pažnju na ovu stvar jer će defitivno biti jedna od najpopularnijih u 2019.


2. Jack Back vs Cevin Fisher - 2000 Freaks Come Out (Original Mix)

Za sve koji su usled zimskog sna izbegavali dance floor, ova pesma će ih vratiti tačno tamo gde je najbolji provod. I to u velikom stilu. Moćno da moćnije ne može biti!


3. Simon Harris Feat. Morrison - This Is Serious (Dennis Cruz Remix)

Nastavak muzičke perfekcije. Odlično za klub, savršeno za vožnju i idealno dok se dosađujete na poslu.


4. Foo Funkers, Raul Osvaldini - Deep Feeling (Extended Mix)

Bit u kome dominira proleće. Šanse da vam se ne dopadne ova pesma su minimalne. Zato je odmah pustite najmanje dva puta. Osmeh na licu - zagarantovan.


5. Nora En Pure - We Found Love (feat. Ashibah)

E ovo se zove kompletan projekat. Vrhunski progressive house ima sve elemente pesme koja mora postati omiljena među iskusnom publikom.


PLUS 6. Ikarius - Time (Pavel Petrov Remix)

Poslednji februarski dani su doneli jedan tipičan klupski zvuk. Svaki dobar di-džej će ovu numeru pustiti tokom nastupa jer je zaista dobra. Moderna i nimalo monotona.