Нова дешавања у граду

Без обзира на интересовања, очекујте фантастичан финиш марта широм града

Среда 27. мар 2019.

cover image

Ко још увек није стигао, сада је време за одлазак на 66. Мартовски фестивал. Селекција документарног филма траје до 31. марта у Дому омладине. Београдска манифестација од великог значаја за читаво друштво поред емитовања документараца из различитих области организује и атрактиван пратећи програм. Специјалне пројекције, стручне трибине, разговори са ауторима и радионице су спремне за свако питање и размену знања.

Последњи викенд у марту је дефинитивно спортски. Први на програму је Pole Dance & Aerial Fest 2019 заказан за 30. март од 13:00, а место одржавања је Дорћол Platz. Дебитанстка смотра спортског умећа које се састоји из много снаге, плеса и акробатских вештина је намењена свима који желе да открију магију вероватно најпопуларнијег вида вежбања у целом свету. Обуците се спортски и сазнајте када почињете да вежбате.


Уколико сматрате да је ова дисциплина исувише тешка за вас, трчање сигурно није. Зато се у недељу, 31. марта појавите код спортског центра "Милан Гале Мушкатировић" јер у 10:00 почиње Породична трка. Ако су ваши најближи презаузети за одличан породични догађај, поведите друштво или комшије и проверите спортску форму на стази дугачкој 3 километра. И највећи лењивци ће доћи до циља, а свима је загарантована забава јер након трке и проглашења победника следи музички програм, мини сајам и још много тога.

Баш нико није запостављен последњих мартовских дана па ни пасионирани љубитељи вина. Повод за долазак на адресу хотела Crowne Plaza 30. марта од 14:00 је 11. Wine Style салон вина. Еминентним српским винима друштво ће правити винске боце из читавог света. Уз 40 учесника и 300 вина који једва чекају мишљење након дегустације, вама друштво и није потребно. Препустите се квалитету и пронађите ново омиљено вино.