Nova dešavanja u gradu

Bez obzira na interesovanja, očekujte fantastičan finiš marta širom grada

Sreda 27. mar 2019.

cover image

Ko još uvek nije stigao, sada je vreme za odlazak na 66. Martovski festival. Selekcija dokumentarnog filma traje do 31. marta u Domu omladine. Beogradska manifestacija od velikog značaja za čitavo društvo pored emitovanja dokumentaraca iz različitih oblasti organizuje i atraktivan prateći program. Specijalne projekcije, stručne tribine, razgovori sa autorima i radionice su spremne za svako pitanje i razmenu znanja.

Poslednji vikend u martu je definitivno sportski. Prvi na programu je Pole Dance & Aerial Fest 2019 zakazan za 30. mart od 13:00, a mesto održavanja je Dorćol Platz. Debitanstka smotra sportskog umeća koje se sastoji iz mnogo snage, plesa i akrobatskih veština je namenjena svima koji žele da otkriju magiju verovatno najpopularnijeg vida vežbanja u celom svetu. Obucite se sportski i saznajte kada počinjete da vežbate.


Ukoliko smatrate da je ova disciplina isuviše teška za vas, trčanje sigurno nije. Zato se u nedelju, 31. marta pojavite kod sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" jer u 10:00 počinje Porodična trka. Ako su vaši najbliži prezauzeti za odličan porodični događaj, povedite društvo ili komšije i proverite sportsku formu na stazi dugačkoj 3 kilometra. I najveći lenjivci će doći do cilja, a svima je zagarantovana zabava jer nakon trke i proglašenja pobednika sledi muzički program, mini sajam i još mnogo toga.

Baš niko nije zapostavljen poslednjih martovskih dana pa ni pasionirani ljubitelji vina. Povod za dolazak na adresu hotela Crowne Plaza 30. marta od 14:00 je 11. Wine Style salon vina. Eminentnim srpskim vinima društvo će praviti vinske boce iz čitavog sveta. Uz 40 učesnika i 300 vina koji jedva čekaju mišljenje nakon degustacije, vama društvo i nije potrebno. Prepustite se kvalitetu i pronađite novo omiljeno vino.