Музика за пролеће

Постоји много начина за размрдавање кукова након зимског доба. Музика је апсолутно најбољи

Уторак 26. мар 2019.

cover image

Моћан звук не бира ни место ни време. Када закаже, добро расположење се захваљујући брзом ритму експресно враћа у читаво тело. Од главе до пете, нестају ружне мисли и негативна енергија. Одмах обуставите потрагу за пролећном музиком. Све што је потребно за најбоље пролеће икада се налази управо овде.

Досадили су вам класични клупски сетови. Више није чак ни забавно гледати провод online из најпознатијих светских клубова. Желите нешто оригинално, нешто другачије и квалитетно. Ево, ево стиже. Несвакидашњи парти предвођен господином по имену Fatboy Slim отвара нове видике, подстиче на маштање и као никада пре убрзава пулс. Није пожељно већ је обавезно слушање на максималној јачини.


Многима су затворени клубови омиљени. Више воле ђускање у тами диско клуба него журке под отвореним небом. Сви ви који се не радујете превише предстојећој летњој сезони, само за ваше уши, очи, ма цео организам - диско бомба! Purple Disco Machine је уживо лансирао специјалан грув за чувени клабинг пројекат "Glitterbox". Не морате више да путујете до Лондона, Ибице и других дестинација. Доживите непоновљиви вајб у својим звучницима.