Muzika za proleće

Postoji mnogo načina za razmrdavanje kukova nakon zimskog doba. Muzika je apsolutno najbolji

Utorak 26. mar 2019.

cover image

Moćan zvuk ne bira ni mesto ni vreme. Kada zakaže, dobro raspoloženje se zahvaljujući brzom ritmu ekspresno vraća u čitavo telo. Od glave do pete, nestaju ružne misli i negativna energija. Odmah obustavite potragu za prolećnom muzikom. Sve što je potrebno za najbolje proleće ikada se nalazi upravo ovde.

Dosadili su vam klasični klupski setovi. Više nije čak ni zabavno gledati provod online iz najpoznatijih svetskih klubova. Želite nešto originalno, nešto drugačije i kvalitetno. Evo, evo stiže. Nesvakidašnji parti predvođen gospodinom po imenu Fatboy Slim otvara nove vidike, podstiče na maštanje i kao nikada pre ubrzava puls. Nije poželjno već je obavezno slušanje na maksimalnoj jačini.


Mnogima su zatvoreni klubovi omiljeni. Više vole đuskanje u tami disko kluba nego žurke pod otvorenim nebom. Svi vi koji se ne radujete previše predstojećoj letnjoj sezoni, samo za vaše uši, oči, ma ceo organizam - disko bomba! Purple Disco Machine je uživo lansirao specijalan gruv za čuveni klabing projekat "Glitterbox". Ne morate više da putujete do Londona, Ibice i drugih destinacija. Doživite neponovljivi vajb u svojim zvučnicima.