Топ 5 песама за јануар

Музика уз коју је сваки дан Нова година

Субота 05. јан 2019.

cover image

У јеку сезоне празника, свако је помало уморан. Квалитетан звук је оно што покреће. Истовремено и релаксира. Старт 2019. звучи тако моћно јер за добар ритам нема лошег периода.


1. Black Coffee feat. Mbuso Khoza - Thando

Шта год Black Coffee да креира, мора да постане хит. Моћи овог црног драгуља су апсолутно невероватне. Перфектна сарадња доноси осећај далеке егзотике, а опет, има тај снажан клабинг вајб.


2. Cedric Gervais - Do It Tonight (Tom Staar Extended Remix) 

Зима воли овакве песме. За разгибавање у клубу и за чекање у саобраћајној гужви. Чим вас неко изнервира, само појачајте ових фантастичних пет минута хаус музике.


3. Earth n Days - Turkish Bazaar

Аутентичан оријентални фазон. Заразно позитивна мелодија, топ продукција. Са оваквим битом, свака ноћ је незаборавна.


4. Supernova - The Black Milk (Original Mix) 

Осећате те добре вибрације? Немогуће је не препознати сјајну енергију коју емитује ова ствар. У право време стиже у звучнике и слушалице.


5. Patrice Bäumel - Roar (Adana Twins Remix) 

Посебан ремикс је чак на прво слушање помало и иритантан. Међутим, то је само прва реакција. Друга и свака следећа су невероватно узбуђење и асоцијација на баш добар провод. Снажно, другачије, изузетно.


Плус: Collective Machine - Huru Voodoo

Обавезна "литература" за фанове ноћног живота. Идеално за велике клубове и много људи. Продужени петак на послу уме да измори до крајњих граница. Уз ову песму, нећете ни осетити да је крај недеље.