Top 5 pesama za januar

Muzika uz koju je svaki dan Nova godina

Subota 05. jan 2019.

cover image

U jeku sezone praznika, svako je pomalo umoran. Kvalitetan zvuk je ono što pokreće. Istovremeno i relaksira. Start 2019. zvuči tako moćno jer za dobar ritam nema lošeg perioda.


1. Black Coffee feat. Mbuso Khoza - Thando

Šta god Black Coffee da kreira, mora da postane hit. Moći ovog crnog dragulja su apsolutno neverovatne. Perfektna saradnja donosi osećaj daleke egzotike, a opet, ima taj snažan klabing vajb.


2. Cedric Gervais - Do It Tonight (Tom Staar Extended Remix) 

Zima voli ovakve pesme. Za razgibavanje u klubu i za čekanje u saobraćajnoj gužvi. Čim vas neko iznervira, samo pojačajte ovih fantastičnih pet minuta haus muzike.


3. Earth n Days - Turkish Bazaar

Autentičan orijentalni fazon. Zarazno pozitivna melodija, top produkcija. Sa ovakvim bitom, svaka noć je nezaboravna.


4. Supernova - The Black Milk (Original Mix) 

Osećate te dobre vibracije? Nemoguće je ne prepoznati sjajnu energiju koju emituje ova stvar. U pravo vreme stiže u zvučnike i slušalice.


5. Patrice Bäumel - Roar (Adana Twins Remix) 

Poseban remiks je čak na prvo slušanje pomalo i iritantan. Međutim, to je samo prva reakcija. Druga i svaka sledeća su neverovatno uzbuđenje i asocijacija na baš dobar provod. Snažno, drugačije, izuzetno.


Plus: Collective Machine - Huru Voodoo

Obavezna "literatura" za fanove noćnog života. Idealno za velike klubove i mnogo ljudi. Produženi petak na poslu ume da izmori do krajnjih granica. Uz ovu pesmu, nećete ni osetiti da je kraj nedelje.