Топ 5 песама за децембар

Ако је требало чекати крај године због овакве музике - вредело је

Четвртак 06. дец 2018.

cover image

Позовите своју екипу, из кутија извадите јелку и украсе, припремите омиљене грицкалице и пиће и појачате наредних пет песама. Категорично одбијате новогодишњу естетику у сопствена четири зида и сигурни сте да се ништа од наведеног неће догодити. Опет појачајте децембарске хитове. Шта год да радите, не заборавите да слушате музику. И то баш добру музику.


1. Axwell - Nobody Else

Ако сте се питали како звучи Нова година, одговор лежи у овој песми. Објављена је претпоследњег дана новембра и сигурно је да ће "преживети" много дуже од једне сезоне. Врхунска хаус ствар која помера цело тело већ у првим секундама.


2. Black Coffee & David Guetta feat. Delilah Montagu - Drive

Ибица бит! Типичан ритам за острво са најбољим журкама на свету. Black Coffee и David Guetta наступају током целе сезоне у популарним клубовима на Ибици. Дефинитивно су желели да пренесу невероватну енергију са острва на публику широм планете. Мисија је у потпуности испуњена.


3. Eddie Thoneick & Kurd Maverick - Reckless

Много добар хаус је недавно лансиран и чини се да не постоји особа којој се није допао савршен темпо и перфектна продукција. Ово ће се слушати и у канцеларијама док је шеф на састанку и у клубовима.


4. Icarus - Man of the Land (Ft. Real Lies)

И даље на истим таласним дужинама само мало спуштамо темпо. Није сваки дан за wow хитове. Док правите списак шта купити за Нову годину, коме послати честитку (за промену, пошаљите ону праву, не у електронском облику) или одмарате поподне, уживајте у правој зимској нумери.


5. Nico de Andrea - The Shape (Kryder Remix)

Доза лета. Овај ремикс тако снажно враћа осећај лаганог ветра на целом телу. Упечатљив flashback на журке под отвореним небом, отприлике тачно пред свитање. Такође, још један доказ да су неке песме ванвременске. Стинг је један од уметника који управо такве песме и прави. За заувек.