Top 5 pesama za decembar

Ako je trebalo čekati kraj godine zbog ovakve muzike - vredelo je

Četvrtak 06. dec 2018.

cover image

Pozovite svoju ekipu, iz kutija izvadite jelku i ukrase, pripremite omiljene grickalice i piće i pojačate narednih pet pesama. Kategorično odbijate novogodišnju estetiku u sopstvena četiri zida i sigurni ste da se ništa od navedenog neće dogoditi. Opet pojačajte decembarske hitove. Šta god da radite, ne zaboravite da slušate muziku. I to baš dobru muziku.


1. Axwell - Nobody Else

Ako ste se pitali kako zvuči Nova godina, odgovor leži u ovoj pesmi. Objavljena je pretposlednjeg dana novembra i sigurno je da će "preživeti" mnogo duže od jedne sezone. Vrhunska haus stvar koja pomera celo telo već u prvim sekundama.


2. Black Coffee & David Guetta feat. Delilah Montagu - Drive

Ibica bit! Tipičan ritam za ostrvo sa najboljim žurkama na svetu. Black Coffee i David Guetta nastupaju tokom cele sezone u popularnim klubovima na Ibici. Definitivno su želeli da prenesu neverovatnu energiju sa ostrva na publiku širom planete. Misija je u potpunosti ispunjena.


3. Eddie Thoneick & Kurd Maverick - Reckless

Mnogo dobar haus je nedavno lansiran i čini se da ne postoji osoba kojoj se nije dopao savršen tempo i perfektna produkcija. Ovo će se slušati i u kancelarijama dok je šef na sastanku i u klubovima.


4. Icarus - Man of the Land (Ft. Real Lies)

I dalje na istim talasnim dužinama samo malo spuštamo tempo. Nije svaki dan za wow hitove. Dok pravite spisak šta kupiti za Novu godinu, kome poslati čestitku (za promenu, pošaljite onu pravu, ne u elektronskom obliku) ili odmarate popodne, uživajte u pravoj zimskoj numeri.


5. Nico de Andrea - The Shape (Kryder Remix)

Doza leta. Ovaj remiks tako snažno vraća osećaj laganog vetra na celom telu. Upečatljiv flashback na žurke pod otvorenim nebom, otprilike tačno pred svitanje. Takođe, još jedan dokaz da su neke pesme vanvremenske. Sting je jedan od umetnika koji upravo takve pesme i pravi. Za zauvek.