Топ 5 песама за новембар

Једини рецепт за "убијање" јесење монотоније је што већа и гласнија доза моћног звука

Понедељак 12. нов 2018.

cover image

Песме уз које се савршено тугује никоме нису потребне. Заборавите на приче да је новембар идеалан за спори ритам. Кажите велико не музици која није забавна и позитивна. Ове јесени нећете тражити раме за плакање већ друштво за партијање.


1. Solardo & Camelphat - Accelerator (Original Mix)

Журка целог дана и целе ноћи је загарантована уз овакав бит. Поделите овај хит са драгим колегама и пријатељима. Није фер да сами ђускате од јутра до вечери.


2. Sneaky Sound System "Can't Help the Way That I Feel" (David Penn Remix)

Тако добра house ствар! Идеалну количину позитивних вибрација конзумирајте свакодневно. Што је више слушате, више ћете је обожавати.


3. Proudly People, Reelow - Third Eye (Original Mix)

И даље смо у house универзуму. Нешто мирнија али ништа мање квалитетна песма је недавно објављена. Судећи по коментарима, слушаће се веома дуго.


4. MDE & Juany Bravo - Soi Sauce

Повратак на невероватни tech house. Дефинитивно један од фаворита у актуелној сезони клабинга. Свако место у коме се слуша електронска музика ће инсистирати на честом емитовању ове сјајне сарадње.


5. Melé "The Beyonce Track" (Club Bad)

Најпопуларнија мама на светској сцени шоубизниса, Beyonce, у клупској варијанти звучи одлично. Познате мелодије у новом издању су супер спој за провод у Београду овог новембра.