Top 5 pesama za novembar

Jedini recept za "ubijanje" jesenje monotonije je što veća i glasnija doza moćnog zvuka

Ponedeljak 12. nov 2018.

cover image

Pesme uz koje se savršeno tuguje nikome nisu potrebne. Zaboravite na priče da je novembar idealan za spori ritam. Kažite veliko ne muzici koja nije zabavna i pozitivna. Ove jeseni nećete tražiti rame za plakanje već društvo za partijanje.


1. Solardo & Camelphat - Accelerator (Original Mix)

Žurka celog dana i cele noći je zagarantovana uz ovakav bit. Podelite ovaj hit sa dragim kolegama i prijateljima. Nije fer da sami đuskate od jutra do večeri.


2. Sneaky Sound System "Can't Help the Way That I Feel" (David Penn Remix)

Tako dobra house stvar! Idealnu količinu pozitivnih vibracija konzumirajte svakodnevno. Što je više slušate, više ćete je obožavati.


3. Proudly People, Reelow - Third Eye (Original Mix)

I dalje smo u house univerzumu. Nešto mirnija ali ništa manje kvalitetna pesma je nedavno objavljena. Sudeći po komentarima, slušaće se veoma dugo.


4. MDE & Juany Bravo - Soi Sauce

Povratak na neverovatni tech house. Definitivno jedan od favorita u aktuelnoj sezoni klabinga. Svako mesto u kome se sluša elektronska muzika će insistirati na čestom emitovanju ove sjajne saradnje.


5. Melé "The Beyonce Track" (Club Bad)

Najpopularnija mama na svetskoj sceni šoubiznisa, Beyonce, u klupskoj varijanti zvuči odlično. Poznate melodije u novom izdanju su super spoj za provod u Beogradu ovog novembra.