Где изаћи у суботу

Журке на којима је присуство обавезно

Четвртак 08. нов 2018.

cover image

Ново "Топљење" у граду. Pre-party за врхунски музички пројекат "Boris Brejcha Showcase" је у клубу Plastic од 23:00 до 05:00. Одличан провод ће креирати супер популарни ди-џеј и продуцент Августин из Софије. За максимално добар бит ће бити задужена и Kezz, односно Тамара Ристић. Млада, талентована и шармантна дама је певачица, текстописац, live looping уметница, ди-џеј и продуцент. Субота која ће се дуго памтити.

Када је већ време попут летњег, зашто и провод не би био у летњем фазону? Сви који су вреле ноћи проводили на сплаву Шлеп, у суботу, 10. новембра имају могућност да се подсете журке "Шлепарење". У клубу Штрафта ће се одржати парти "Шлепарење - Winter Jam". Марко Gangbanger ће пуштати музику од 22:30 до 04:30. Исту онакву уз коју се летос ђускало до јутра. Depeche Mode, Rolling Stones, Artic Monkeys, Boney M и други представници светских мелодија А категорије су оно шта вас очекује на овој адреси у суботу ноћ.


Викенд у Београду без r'n'b ритма је незамислив. Без дилеме, проверено добар провод је у клубу DOT. Ди-џејеви Леа и Ике су без имало претеривања мастер забављачи када се ради о r'n'b журкама. Због тога је њихов концепт "Cherry on Top" једно од популарнијих ноћних дешавања. Музика се појачава у 23:00. И пожељно је да будете присутни од почетка. Можда ће вас ноге болети јер нећете бити мирни ни секунде али зато нећете скидати осмех са лица. Сигурно.