Топ 5 песама за август

Лето 2018. звучи баш добро

Понедељак 13. авг 2018.

cover image

Сунце, отворени базени, плажа, врели дани и ледени коктели су и даље актуелни. Не знамо колико ће потрајати лето у граду. Уз добру музику, није ни важно. Најквалитетнији продуценти и ди-џејеви не одмарају. Направили су одличан ритам, идеалан за овај период.


1. Andrea Laddo - SassoBasso (The Cube Guys Remix)

Каква ствар! Све што асоцира на велике журке под отвореним небом је стало у овај хит. Не прекидајте бит. Када стигне до краја, вратите на почетак.


2. Junior Jack, Tube & Berger - E Samba 2018

Музика је најјача асоцијација на свако годишње доба. Ова песма је једна од оних која ће нас грејати када падне снег и подсећати на врхунски летњи провод. Топ три ди-џеја су са овим издањем већ освојила клубове. А вас?


3. Fisher - Losing It

Ако нисте знали, заклон од врелог асфалта је у клубу, тачно на подијуму за игру. Тамо где влада одличан вајб, нема никаквих проблема. Препустите се апсолутно "заразном" ритму.


4. DJ Mes & Rescue - Bring It Back

Ново музичко освежење је стигло у правом тренутку. Једноставно, а одлично. Песма која не може да досади. Креирана да прави друштво током дана али и током врелих летњих ноћи.


5. Hot Since 82 - Buggin' (feat. Jem Cooke)

За крај листе - песма која ће се слушати још дуго након лета. Апослутни фаворит никога не оставља равнодушним. Ништа мање није за очекивати од ди-џеја и продуцента који и ово лето проводи радно на Ибици. Уколико вас пут одведе на чувено острво, обавезно посетите клуб "Pacha" и журку "A Labyrinth Story". Домаћин је управо Hot Since 82.