Top 5 pesama za avgust

Leto 2018. zvuči baš dobro

Ponedeljak 13. avg 2018.

cover image

Sunce, otvoreni bazeni, plaža, vreli dani i ledeni kokteli su i dalje aktuelni. Ne znamo koliko će potrajati leto u gradu. Uz dobru muziku, nije ni važno. Najkvalitetniji producenti i di-džejevi ne odmaraju. Napravili su odličan ritam, idealan za ovaj period.


1. Andrea Laddo - SassoBasso (The Cube Guys Remix)

Kakva stvar! Sve što asocira na velike žurke pod otvorenim nebom je stalo u ovaj hit. Ne prekidajte bit. Kada stigne do kraja, vratite na početak.


2. Junior Jack, Tube & Berger - E Samba 2018

Muzika je najjača asocijacija na svako godišnje doba. Ova pesma je jedna od onih koja će nas grejati kada padne sneg i podsećati na vrhunski letnji provod. Top tri di-džeja su sa ovim izdanjem već osvojila klubove. A vas?


3. Fisher - Losing It

Ako niste znali, zaklon od vrelog asfalta je u klubu, tačno na podijumu za igru. Tamo gde vlada odličan vajb, nema nikakvih problema. Prepustite se apsolutno "zaraznom" ritmu.


4. DJ Mes & Rescue - Bring It Back

Novo muzičko osveženje je stiglo u pravom trenutku. Jednostavno, a odlično. Pesma koja ne može da dosadi. Kreirana da pravi društvo tokom dana ali i tokom vrelih letnjih noći.


5. Hot Since 82 - Buggin' (feat. Jem Cooke)

Za kraj liste - pesma koja će se slušati još dugo nakon leta. Aposlutni favorit nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ništa manje nije za očekivati od di-džeja i producenta koji i ovo leto provodi radno na Ibici. Ukoliko vas put odvede na čuveno ostrvo, obavezno posetite klub "Pacha" i žurku "A Labyrinth Story". Domaćin je upravo Hot Since 82.