Добро јутро! Кафа или чај?

Најбољи сценарио за почетак дана - омиљени напитак на савршеном месту

Петак 10. авг 2018.

cover image

Чај на 35 степени? Неки ће помислити да није баш све у реду. А шта кажете на ледени чај и то без шећера? Осмех је већ ту. Прави чај, без арома, вештачких боја и додатака од најбољих састојака, пуног воћног укуса. Не морате да "јурите" баке и експерте за чајеве да уместо вас уберу и осуше биљке. Само дођите у Small Tree - Salon de The. Све је спремно за вас. На највишем нивоу.

Веома посебна џајџиница на Врачару се сакрила између крошња и зграда. Један сасвим другачије креиран простор пружа велико уживање и шармира на први сусрет. Тамо где чајеви воде главну реч нема журбе. Зато има свега што се дефинише као опипљиви рај. Понуда чајева је бескрајна. Када, ако не сада откривати хладне верзије здравих укуса? Ледени чајеви Pina Colada, Samurai, Detox Green, Belgrade Sun, Fuji и Тропска ноћ и расхлађују и усрећују. Верујте.


Шољица знања се сервира сваком госту. Паметне, младе даме ће вас увести у историју настанка хладног чаја (веровали или не, постоји још од 1904. године), препоручити идеално освежење и несебично поделити најбоље рецепте за припрему чаја. У понуди су и одабрани вегански и класични колачи као и кафа и здрави сокови. Међутим, то је само почетак огромне количине љубазности и квалитета. Плус, из баште се пружа поглед на Храм Светог Саве. Идила какву само Београд има. 

Кафа и само кафа су многима једина опција за буђење. Током лета, јутарњи ритуали у друштву најбољег кофеина су најлепши у башти. Још ако не морате да путујете до дозе за раздмравање, савршен дан може да почне. Coffee, Tea & Sympathy се налази тачно тамо где је свима успут. У центру центра. На врху Балканске улице, одмах испод Теразијске чесме. Буквално на корак од свега, а потпуно сакривено од радозналих погледа и буке.


Царство кафе припрема све што можете да замислите. Еспресо, инстант, филтер и други представници "црног пића" стижу одмах. Ентеријер који отклања досаду, поглед на град и сјајна атмосфера одлазе у други план када кафа стигне на сто.

Пун укус и јака арома освајају и најупућеније у култно пиће. Нема незадовољног госта. Али похвалних коментара и сталних гостију има у невероватном броју. Када пожелите да се ужелите кафе, поручите плазма шејк са вишњом и сладоледом. Имаћете нови разлог због кога долазите у одличан бар. Фантастични слани и слатки залогаји ће вас апослутно освојити. Већ на први залогај.