Dobro jutro! Kafa ili čaj?

Najbolji scenario za početak dana - omiljeni napitak na savršenom mestu

Petak 10. avg 2018.

cover image

Čaj na 35 stepeni? Neki će pomisliti da nije baš sve u redu. A šta kažete na ledeni čaj i to bez šećera? Osmeh je već tu. Pravi čaj, bez aroma, veštačkih boja i dodataka od najboljih sastojaka, punog voćnog ukusa. Ne morate da "jurite" bake i eksperte za čajeve da umesto vas uberu i osuše biljke. Samo dođite u Small Tree - Salon de The. Sve je spremno za vas. Na najvišem nivou.

Veoma posebna džajdžinica na Vračaru se sakrila između krošnja i zgrada. Jedan sasvim drugačije kreiran prostor pruža veliko uživanje i šarmira na prvi susret. Tamo gde čajevi vode glavnu reč nema žurbe. Zato ima svega što se definiše kao opipljivi raj. Ponuda čajeva je beskrajna. Kada, ako ne sada otkrivati hladne verzije zdravih ukusa? Ledeni čajevi Pina Colada, Samurai, Detox Green, Belgrade Sun, Fuji i Tropska noć i rashlađuju i usrećuju. Verujte.


Šoljica znanja se servira svakom gostu. Pametne, mlade dame će vas uvesti u istoriju nastanka hladnog čaja (verovali ili ne, postoji još od 1904. godine), preporučiti idealno osveženje i nesebično podeliti najbolje recepte za pripremu čaja. U ponudi su i odabrani veganski i klasični kolači kao i kafa i zdravi sokovi. Međutim, to je samo početak ogromne količine ljubaznosti i kvaliteta. Plus, iz bašte se pruža pogled na Hram Svetog Save. Idila kakvu samo Beograd ima. 

Kafa i samo kafa su mnogima jedina opcija za buđenje. Tokom leta, jutarnji rituali u društvu najboljeg kofeina su najlepši u bašti. Još ako ne morate da putujete do doze za razdmravanje, savršen dan može da počne. Coffee, Tea & Sympathy se nalazi tačno tamo gde je svima usput. U centru centra. Na vrhu Balkanske ulice, odmah ispod Terazijske česme. Bukvalno na korak od svega, a potpuno sakriveno od radoznalih pogleda i buke.


Carstvo kafe priprema sve što možete da zamislite. Espreso, instant, filter i drugi predstavnici "crnog pića" stižu odmah. Enterijer koji otklanja dosadu, pogled na grad i sjajna atmosfera odlaze u drugi plan kada kafa stigne na sto.

Pun ukus i jaka aroma osvajaju i najupućenije u kultno piće. Nema nezadovoljnog gosta. Ali pohvalnih komentara i stalnih gostiju ima u neverovatnom broju. Kada poželite da se uželite kafe, poručite plazma šejk sa višnjom i sladoledom. Imaćete novi razlog zbog koga dolazite u odličan bar. Fantastični slani i slatki zalogaji će vas aposlutno osvojiti. Već na prvi zalogaj.