Март у Београду 2018

Вожња кроз град у одличном ритму

Субота 03. мар 2018.

cover image

Не дозволите да вас Баба Марта превари и ушушка у зиму као да пролећа неће ни бити. Пролеће је сигурно као и то да је крајње време да почнете да вежбате. Ваша новогодишња одлука да изгледате топ не може остати научна фантастика. Температуре у плусу натераће вас да скидате слој по слој одеће. Слојеви испод одеће не могу баш лако да се откопчају и свуку. Што сте јели, јели сте. Сад, на посао! Имате свега пар дана да се бар мало затегнете.


Прва станица: Осми март. Сва пажња света упрта је у вас било да сте онај који честита или она која честитке прима. Ако поклањате, дар не сме да буде прескуп и наметљив, а не ваља ни да је јадан и скроман. Ако дар примате, не очекујте превише, али не потцењујте ни себе.

Друга станица: За почетнике и сањаре, карте за Београдски фестивал игре су одличан поклон. За овај дар у обзир долазе само девојке и колегинице с посла. Бабе, мајке и сестре никако. Њих гледате сваки дан.

Трећа станица: Guitar Art Festival 2018. Препоручука за краће авантуре. Са осмомартовске хроно вечере на којој сте разменили нежности и обећали no strings attached, четири дана продужетка "на жици" је прави избор.

Станица четврта: Београдски ирски фестивал - таман да обрадујете најбољу ортакињу. Две недеље ирске културе одлично ће "лећи" уз пиво на метар. Кад последњи Ирац буде паковао своје кофере, машите му из теретане.


Станица пета: Сајам аутомобила и Сајам мотоцикала. Кад неком поклоните кључеве свог срца, шта су за вас кључеви неког супер аута или мотоцикла? Плус добијате и личног шофера.

Ако тиква у међувремену пукне, не очајавајте. У марту почињу дешавања на отвореном, а бесплатне пешачке туре Београдом и Земуном су савршена увертира за откривање лепота престонице. Добро погледајте ко је још у групи. Можда се и ту крије нека од атракција Београда.