Mart u Beogradu 2018

Vožnja kroz grad u odličnom ritmu

Subota 03. mar 2018.

cover image

Ne dozvolite da vas Baba Marta prevari i ušuška u zimu kao da proleća neće ni biti. Proleće je sigurno kao i to da je krajnje vreme da počnete da vežbate. Vaša novogodišnja odluka da izgledate top ne može ostati naučna fantastika. Temperature u plusu nateraće vas da skidate sloj po sloj odeće. Slojevi ispod odeće ne mogu baš lako da se otkopčaju i svuku. Što ste jeli, jeli ste. Sad, na posao! Imate svega par dana da se bar malo zategnete.


Prva stanica: Osmi mart. Sva pažnja sveta uprta je u vas bilo da ste onaj koji čestita ili ona koja čestitke prima. Ako poklanjate, dar ne sme da bude preskup i nametljiv, a ne valja ni da je jadan i skroman. Ako dar primate, ne očekujte previše, ali ne potcenjujte ni sebe.

Druga stanica: Za početnike i sanjare, karte za Beogradski festival igre su odličan poklon. Za ovaj dar u obzir dolaze samo devojke i koleginice s posla. Babe, majke i sestre nikako. Njih gledate svaki dan.

Treća stanica: Guitar Art Festival 2018. Preporučuka za kraće avanture. Sa osmomartovske hrono večere na kojoj ste razmenili nežnosti i obećali no strings attached, četiri dana produžetka "na žici" je pravi izbor.

Stanica četvrta: Beogradski irski festival - taman da obradujete najbolju ortakinju. Dve nedelje irske kulture odlično će "leći" uz pivo na metar. Kad poslednji Irac bude pakovao svoje kofere, mašite mu iz teretane.


Stanica peta: Sajam automobila i Sajam motocikala. Kad nekom poklonite ključeve svog srca, šta su za vas ključevi nekog super auta ili motocikla? Plus dobijate i ličnog šofera.

Ako tikva u međuvremenu pukne, ne očajavajte. U martu počinju dešavanja na otvorenom, a besplatne pešačke ture Beogradom i Zemunom su savršena uvertira za otkrivanje lepota prestonice. Dobro pogledajte ko je još u grupi. Možda se i tu krije neka od atrakcija Beograda.