Београд ноћу: Шта понети са собом у клуб

Обавезан садржај сваке торбе

Петак 29. дец 2017.

cover image

1. Новац. Кеш је увек сигурна варијанта. Не ослањајте се на платне картице јер апарати откажу баш када се ослонимо на њих. Још горе да очекујете да ће неко други платити ваш излазак.


2. Понашање. Реч хвала стаје у сваки џеп. Не будите дрски и некултурни.

3. Кондом. Никоме не требају полно преносиве болести или беба са странцем. 

4. Величина торбе. Што мања то боља. Поента је да се проведете и препустите атмосфери, а не да гледате сваки час где су вам ствари. Оно најпотребније стаје у мини издања. Неће стати свет ако немате пола свог живота у торби поред себе.


5. Жваке. Нема потребе додатно појашњавати.

6. Влажне марамице. Ди-џеј вечерас блиста и свака песма је ваша. Сјајно. Играње целу ноћ неминовно појачава знојење. Брзинско "сређивање" у тоалету решава проблем. Нека и други заузму подијум за игру.


7. Шминка. Даме ако сте се нашминкале, морате да спакујете најосновније за корекцију. Играње и смејање ће учинити ноћ магичном али пудер трпи због забаве. Срећа да постоје мала паковања која не заузимају места.

8. Телефон и кључеви од стана. Галерија пуна селфија из клуба није доказ да је провод био никад бољи. Телефон служи да се нађете са друштвом и позовете такси у повратку јер све има свој крај. Кључеви гарантују да идете право у свој кревет - најлепше место на свету после дуге ноћи.