Beograd noću: Šta poneti sa sobom u klub

Obavezan sadržaj svake torbe

Petak 29. dec 2017.

cover image

1. Novac. Keš je uvek sigurna varijanta. Ne oslanjajte se na platne kartice jer aparati otkažu baš kada se oslonimo na njih. Još gore da očekujete da će neko drugi platiti vaš izlazak.


2. Ponašanje. Reč hvala staje u svaki džep. Ne budite drski i nekulturni.

3. Kondom. Nikome ne trebaju polno prenosive bolesti ili beba sa strancem. 

4. Veličina torbe. Što manja to bolja. Poenta je da se provedete i prepustite atmosferi, a ne da gledate svaki čas gde su vam stvari. Ono najpotrebnije staje u mini izdanja. Neće stati svet ako nemate pola svog života u torbi pored sebe.


5. Žvake. Nema potrebe dodatno pojašnjavati.

6. Vlažne maramice. Di-džej večeras blista i svaka pesma je vaša. Sjajno. Igranje celu noć neminovno pojačava znojenje. Brzinsko "sređivanje" u toaletu rešava problem. Neka i drugi zauzmu podijum za igru.


7. Šminka. Dame ako ste se našminkale, morate da spakujete najosnovnije za korekciju. Igranje i smejanje će učiniti noć magičnom ali puder trpi zbog zabave. Sreća da postoje mala pakovanja koja ne zauzimaju mesta.

8. Telefon i ključevi od stana. Galerija puna selfija iz kluba nije dokaz da je provod bio nikad bolji. Telefon služi da se nađete sa društvom i pozovete taksi u povratku jer sve ima svoj kraj. Ključevi garantuju da idete pravo u svoj krevet - najlepše mesto na svetu posle duge noći.