Nova godina Beograd

Kuda za doček Nove 2024. godine u Beogradu

Subota 02. dec 2023.

cover image

Doček Nove godine za Beograd znači samo jedno - proslava na svakom koraku. Fešta u punom smislu će osvojiti apsolutno svako biće jer će glavni grad Srbije postati svetska metropola prazničnog provoda. Gradski trgovi se pretvaraju u zone zabave za sve uzraste. Najvažniji gosti su najmlađi pa će veći deo programa biti namenjen upravo njima. Na kom mestu u gradu se krije Deda Mraz, šta su opštine pripremile na svojim centralim lokacijama, gde će biti kvalitetan sadržaj i sve što nudi Beograd u svakom trenutku potražite u kalendaru dešavanja.

Restorani za doček Nove godine

Tradicionalno ispraćanje stare i ulazak u novu godinu u savršenom stilu. Restorani Beograd su odavno neprikosnoveni kada je hedonizam u prazničnom izdanju glavna tema. U ponudi će biti i dnevni doček - matine ili večernja verzija. Gastronomski spektakl zato što dobra hrana podiže atmosferu na vrhunac. Beskrajna paleta pića za najlepše nazdravljanje. Ulazak u 2024. godinu traje samo jednu noć ali u restoranima sa muzikom uživo uspomene traju ceo život. Kada se dvoumite gde za doček Nove godine neka restorani ili barovi budu prvi izbor. Krenite odmah u rešavanje dileme koji restoran odabrati, a zatim krenite u pripreme za najbolji doček u Beogradu ikada.

Beograd noću za doček Nove godine

Beograd noću je zabava za koju zna čitav svet. Beograd noću su žurke. Beograd noću su neprospavane noći. Beograd noću su ljudi kakvi nigde drugde ne žive. Beograd noću je energija koja ne može da bude neprimećena.

Za posebne dane u kalendaru kao što je doček Nove godine Beograd noću se pretvara u epicentar globalnog klabinga. Dame i gospodo, ukoliko ste bili dobri cele godine, na redu je da se počastite provodom o kome će se pričati narednih 365 dana. Lista klubova je poznata, a jedina nepoznata je koji klub vi birate. Iskonski klabing obojen novogodišnjom atmosferom poput magneta privlači ljude sa svih meridijana, uskoro će krenuti najava sa opcijama za doček i popunjavanje kapaciteta brzinom svetlosti. Budite brzi!

Boemski život je uvek aktuelan. Ljubitelji stare narodne i moderne domaće muzike će biti na mukama ali samo dok ne odaberu koja kafana Beograd ispunjava sve novogodišnje zahteve i želje. Popularne decenijama ili novijeg datuma, nevažno. Za ovakve povode gužva u svakoj kafani je zagarantovana. Pratite praznične vesti i birajte adresu sa koje ćete nazdraviti za nove dane, nove odluke i nove osmehe.


Doček Nove godine Beograd

Doček na Trgu republike će sigurno biti izbor za brojne sugrađane i goste grada. Novi centar gradskih događaja - Beograd na vodi će takođe biti još jedna lokacija za gradski doček. Ukoliko prvi put stižete u grad lista šta videti u Beogradu će biti popunjena do poslednjeg mesta. Oslobodite kalendar obaveza i produžite boravak u prestonici do 13. januara kada se proslavlja srpska Nova godina. Imaćete vremena da obiđete više znamenitosti i doživećete spektakl za svako čulo.

Decembar je tu, Nova godina samo što nije stigla. Pripremajte poklone, ne skidajte osmeh sa lica i maksimalno uživajte jer se novogodišnji vajb čekao cele godine. Sada je tu. Udahnite prazničnu radost punim plućima i zaboravite sve ružno što se dogodilo. Živeli!