Kasierdisco у клубу Младост

Отварање 8. сезоне популарног клуба доводи сјајна имена електронске музике у центар градских дешавања и најављује одличан провод

Петак 06. окт 2017.

cover image

Диско клуб Младост након летње паузе овог викенда отвара своја врата и почиње са радом за сезону јесен/зима 2017/18. Вечерас, 6. октобра, гостује познати немачки дуо Kaiserdisco, а домаћу подршку ће пружити Nexie. Почетак журке је заказан за 23:00, а улаз је бесплатан.


Frederic Berger и Patrick Buck чине продуцентски и ди-џеј техно дуо из Хамбурга. Квалитет, разноликост и завидно умеће ремиксовања је Kaiserdisco позиционирао у сам врх светске електронске сцене. Водећи се фразом "Meet me on the floor" константно истражују и доводе своју музику до савршенства. Сарадња са бројним квалитетним етикетама је наметнула идеју о покретању сопствене и тако је настала KD Music, дугорочни пројекат који подстиче на стварање различите квалитетне музике. Убрзо након оснивања етикете, придружује им се Eddie Amador и Danni Serrano.


Ове године, KD Music је прославио 50. издање, а нова под-етикета KD Raw има за циљ да издаје музику која позива на плес, увлачи се под кожу и осваја публику на прво слушање. Kaiserdisco желе да својим радом стимулишу људе и учине их срећним и управо то је њихов главни циљ постојања.


ПОВЕЗАНО