Ben Klock на Калемегдану

Ben Klock и резиденти берлинског клуба Berghain 9. јуна долазе на Калемегдан

Понедељак 05. јун 2017.

cover image

Најпознатији клуб у Берлину Berghain и његова издавачка кућа Ostgut Ton, у сарадњи са домаћом организацијом Apgrade, трећи пут по реду праве журку у Београду. Тренутно најпознатије име са берлинске сцене Ben Klock долази у престоницу у пратњи колега, најсвежијих резидената из поменутог клуба - Somewhen и Tobias. Ров испод Војног музеја на Калемегдану је место где ће се журка одржати.


Ben Klock својим радом представља апсолутно освежење на светској ди-џеј сцени. Невероватна преданост послу и перфектни миксеви су главне предности овог продуцента и ди-џеја. Освојио је престижну награду BBC’s Essential Mix of the Year 2015. године и протеклих година је на самом врху светских топ листа.


Somewhen и Tobias су такође резиденти популарног клуба из Берлина који стижу на Калемегданску тврђаву. Изутетно актуелни и тражени у последње време, представљају сјајну комбинацију за провод у Београду. Somewhen се ове године определио за наступе на највећим фестивалима и клубовима са циљем да сопствени футуристички темпо прихвати велики број људи. Tobias Freund је познато име берлинске авангарде, а његово име се спомиње још од post-punk периода из 80-тих година и бенда "Sieg Über Die Sonne" чији је оснивач. У live сету београдској публици ће представити нови, трећи по реду албум „Eyes in the Center“.


Интересовање за ову журку је изузетно велико јер на Калемегдан стижу клабери из целог региона. Карте су у продаји по цени од 890 динара на благајнама Eventim-а и Gigstix-a.