Ben Klock na Kalemegdanu

Ben Klock i rezidenti berlinskog kluba Berghain 9. juna dolaze na Kalemegdan

Ponedeljak 05. jun 2017.

cover image

Najpoznatiji klub u Berlinu Berghain i njegova izdavačka kuća Ostgut Ton, u saradnji sa domaćom organizacijom Apgrade, treći put po redu prave žurku u Beogradu. Trenutno najpoznatije ime sa berlinske scene Ben Klock dolazi u prestonicu u pratnji kolega, najsvežijih rezidenata iz pomenutog kluba - Somewhen i Tobias. Rov ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu je mesto gde će se žurka održati.


Ben Klock svojim radom predstavlja apsolutno osveženje na svetskoj di-džej sceni. Neverovatna predanost poslu i perfektni miksevi su glavne prednosti ovog producenta i di-džeja. Osvojio je prestižnu nagradu BBC’s Essential Mix of the Year 2015. godine i proteklih godina je na samom vrhu svetskih top lista.


Somewhen i Tobias su takođe rezidenti popularnog kluba iz Berlina koji stižu na Kalemegdansku tvrđavu. Izutetno aktuelni i traženi u poslednje vreme, predstavljaju sjajnu kombinaciju za provod u Beogradu. Somewhen se ove godine opredelio za nastupe na najvećim festivalima i klubovima sa ciljem da sopstveni futuristički tempo prihvati veliki broj ljudi. Tobias Freund je poznato ime berlinske avangarde, a njegovo ime se spominje još od post-punk perioda iz 80-tih godina i benda "Sieg Über Die Sonne" čiji je osnivač. U live setu beogradskoj publici će predstaviti novi, treći po redu album „Eyes in the Center“.


Interesovanje za ovu žurku je izuzetno veliko jer na Kalemegdan stižu klaberi iz celog regiona. Karte su u prodaji po ceni od 890 dinara na blagajnama Eventim-a i Gigstix-a.