Romantična večera - 14. februar

Imate idealnog partnera. Imate poklon iznenađenja. Sada imate i vodič gde da izađete. Na krilima ljubavi, naravno

Subota 12. feb 2022.

cover image

Sveti Trifun. Dan zaljubljenih. Krsna slava. Zaštitnik proizvođača vina. Moderna svetska moda. Sve to staje u samo jedan dan - 14. februar. Pokloni u crvenoj boji mnogo manje vrede od lepih uspomena. Ne gubite vreme na dilemu gde na romantičnu večeru u Beogradu jer upravo čitate najbolje predloge.

Rezervacija u restoranu Langouste je pun pogodak za goste prefinjenog ukusa. Autentična kuhinja koju je Mišelin uvrstio u preporuku restorana kada je Beograd glavna tema za Dan zaljubljenih priređuje specijalnu romantičnu večeru. Valentines red menu je upravo ono što tražite ukoliko želite da večno osvojite srce svog partnera.

Ljubav se teško meri ali nije nemoguće. Posebni dani zahtevaju posebne restorane u kojima se servira spektakl. Rodizio je veoma popularan po izvrsnim specijalitetima od mesa. Za ovu priliku fokusirajte se na unikatnu ponudu iz zlatne kategorije. Stek, tomahawk ili burger optopčeni zlatom su perfektan par za onu malu kutiju koju muškarac krije u džepu tokom romantične večere. Za kraj zlatni kapućino i zlatni sufle. Kraj večere sledi ali definitino novi početak u životu počinje nakon ovakve organizacije. Uživajte.

Romantična večera po posebnoj ceni, veliki izbor vina, tamburaši uživo. Ako je ovo vaš idealan scenario onda je restoran Bahus In ono što tražite. Elegantno u domaćoj atmosferi plus pogled na Dunav. Vino ume da pobedi sva pravila. Ako i vas zavede, na ovom mestu možete da odsednete u nekom apartmana. Za rezervaciju svakog apartmana dobijate flašu vina gratis. Pustite da vas magija vodi kroz noć. Bićete oduševljeni.