ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Укуси Србије у таквом издању да ће Земунски кеј свакоме бити успут. У сваком тренутку. Јеловник са важним потписом еминентног кувара који је својим увећем увелико очарао стручну критику и бројну публику - госте. Управо зато редовни гости су сваког дана све бројнији. Важна информација: 115 етикета вина чека да их одаберете. Не заборавите да поделите са свима колико добро сте се провели.

Ово је ресторан за децу јер чим обнове енергију уз домаћу храну и здраве сокове могу да наставе провод на отвореном уз Дунав. Одличан избор када имате важне пословне партнере које би требало угостити. Место за венчање на коме и најзахтевнија млада неће скидати осмех са лица због беспрекорне организације и послужења. Рани доручак или романтична вечера на реци. За сваку прилику одговор је само један - Бахус Ин.

Чак 10 опција за доручак, чорбе и потажи, креативно осмишљени прилози, хладна и топла предлеја, главна јела, оброк салате, сендвичи и тортиље, специјалитети куће, речна и морска риба, пасте и рижота и неизоставна карта десерта се налазе у богатом јеловнику. Обратите се перфектном особљу за сваку консултацију како би сте доживели спектакл под непцима у пуном издању.

Ентеријер такав да ћете се осећати као код куће. Лускузни комади намештаја од пуног дрвета за опуштене тренутке и за незаборавне догађаје. Природне боје које се уклапају у сваки догађај. Велика тераса на сплаву за летњу авантуру на београдски начин. Уз осмех на лицу сваког запосленог, без сумње, нећете пожелети да будете било где другде.

Давних деведесетих Бахус је био легенда дневних и ноћних збивања. Свака важна домаћа личност и уважени гости града су били виђени управо овде. Током 2019. године се родио нови концепт на истом месту - Bahus Inn. Старо гостопримство и чувена добра атмосфера су и даље присутни. Новости је прегршт. Гастрономско путовање на Бахус Ин је више од препуштања квалитетним и укусним специјалитетима. Национална кухиња обучена у последње светске гастро трендове чини да Земунски кеј буде најпосећенија локација у граду за све.