ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Шкотско говеђе месо, јагњетина и говедина директно са Пештера, пршута од мангулице и кулен из Срема. Домаћи колачи по провереним рецептима и ручно мешани хлеб. Ово није крај. Ово је почетак гурманског бисера које чува Земунски кеј. Ресторан који постоји само да би сваки гост доживео несвакидашње порције хране. Место за опуштање. Простор за обележавање важних датума. Адреса за све генерације које цене престижне укусе.

Steak House Toro Grill је једини члан "Scotch Beef Club" удружења изван граница Велике Британије. Чланство у овом клубу је дозвољено искључиво ресторанима који користе шкотске и посебно одабране производе највишег квалитета.

Стек хаус какав Београд заслужује. Шкотски T-bone стек, шкотски рамстек, јагњећи котлети, српски T-bone стек, шкотски бифтек, бифтек из Србије чине део величанствене понуде. Јединствен првенствено по одабиру меса. Нестварно комфоран због идеалног ентеријера у коме владају правила савремене моде. Зна се да ништа не греје душу као традиција и зато се у овом ресторану нестварно пријатно опушта. Бројни детаљи, а опет, у центру сте ви и ваше жеље.

Поред меса какво се припрема и сервира у елитним ресторанима широм света, у овој кући се ствара нестварна италијанска кухиња. Уз помоћ малих прозвођача хране из читаве Србије очекујте неочивано креативне порције. Свака представља ремек-дело. Евергрин послужење као што су пљескавица, ћевапи, пилетина или домаћа кобасица су такође на располагању. Будите сигурни да ћете пронаћи своје јело које ће вам поправити расположење.

Живот без вина је као песма без музике. Да би доживели оно што заслужујете, а то је најбоље у сваком смислу, у овом ресторану вас очекује више од 60 етикета из свих крајева света. Не губите време већ дођите да наслоњени на Дунав уживате свим чулима.