Стари Жабар

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 12:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 12:00

Ресторан на Земунском кеју о коме се прича широм планете. Ауторска кухиња, само првокласне намирнице, вишедеценијско постојање, особље за сваку похвалу. Ентеријер такав да је управо ово место савршен избор и за опуштене сусрете и за пословне обавезе. Романтична вечера уз Дунав, обилан ручак након дугих шетњи, соло хедонизам. Са породицом и са пријатељима. У сваком тренутку. За сваки тренутак.

Главна бука се ствара око хране. Заиста импресивни јеловник не оставља равнодушним чак ни публику која посећује најбоље ресторане у свету. Сваку порцију одликује фузија уметности и знања, обавезно зачињена креативним идејама. Модерно, а традиционално. Савремено и укусно. Другачије и бескрајно заводљиве ароме о којима ћете константно размишљати.

Димљени бифтер, штрукле, хоботница са пистаћима за почетак гастрономског путовања. Туна у корици од бибера, морска риба, Black Angus, пачији батак, врат мангулице или легендарна ћуретина са млинцима. Не постоје непца која неће бити пресрећна на овој адреси. Ту су и бројне салате и рижото у неколико верзија и још много тога због чега се овде радо враћа баш сваки гост.

Неприкосновени Бака Дарин колач поручују сви. Када пожелите промену, ту су Mandelberg, Француска кремпита, чоколадни колач и сува пита. Уз импресивну винску карту и заувек омиљени поглед на Дунав, нема тог чула које вам неће бити захвално што сте одабрали управо ресторан Стари Жабар.

Усидрен на Земунском кеју, дуже од двадесет година оплемењује гастрономску понуду Београда. Место које високе дипломатске делегације и пословни свет често посећују не прави разлику између скупих одела и свакодневног издања. Овде се веома води рачуна о свачијем апетиту. Добродошли у дом посебних специјалитета на савршеној локацији.

Комплимент више од стручне критике - Gault & Millau, чувени часопис посвећен гастрономији је ресторан Стари Жабар препознао као један о најбољих ресторана у Београду.


Ресторан на Земунском кеју о коме се прича широм планете. Ауторска кухиња, само првокласне намирнице, вишедеценијско постојање, особље за сваку похвалу. Ентеријер такав да је управо ово место савршен избор и за опуштене сусрете и за пословне обавезе. Романтична вечера уз Дунав, обилан ручак након дугих шетњи, соло хедонизам. Са породицом и са пријатељима. У сваком тренутку. За сваки тренутак.

Главна бука се ствара око хране. Заиста импресивни јеловник не оставља равнодушним чак ни публику која посећује најбоље ресторане у свету. Сваку порцију одликује фузија уметности и знања, обавезно зачињена креативним идејама. Модерно, а традиционално. Савремено и укусно. Другачије и бескрајно заводљиве ароме о којима ћете константно размишљати.

Димљени бифтер, штрукле, хоботница са пистаћима за почетак гастрономског путовања. Туна у корици од бибера, морска риба, Black Angus, пачији батак, врат мангулице или легендарна ћуретина са млинцима. Не постоје непца која неће бити пресрећна на овој адреси. Ту су и бројне салате и рижото у неколико верзија и још много тога због чега се овде радо враћа баш сваки гост.

Неприкосновени Бака Дарин колач поручују сви. Када пожелите промену, ту су Mandelberg, Француска кремпита, чоколадни колач и сува пита. Уз импресивну винску карту и заувек омиљени поглед на Дунав, нема тог чула које вам неће бити захвално што сте одабрали управо ресторан Стари Жабар.

Усидрен на Земунском кеју, дуже од двадесет година оплемењује гастрономску понуду Београда. Место које високе дипломатске делегације и пословни свет често посећују не прави разлику између скупих одела и свакодневног издања. Овде се веома води рачуна о свачијем апетиту. Добродошли у дом посебних специјалитета на савршеној локацији.

Комплимент више од стручне критике - Gault & Millau, чувени часопис посвећен гастрономији је ресторан Стари Жабар препознао као један о најбољих ресторана у Београду.