Toro Grill

ZATVORENO OTVARA SE U 13:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 13:00

Škotsko goveđe meso, jagnjetina i govedina direktno sa Peštera, pršuta od mangulice i kulen iz Srema. Domaći kolači po proverenim receptima i ručno mešani hleb. Ovo nije kraj. Ovo je početak gurmanskog bisera koje čuva Zemunski kej. Restoran koji postoji samo da bi svaki gost doživeo nesvakidašnje porcije hrane. Mesto za opuštanje. Prostor za obeležavanje važnih datuma. Adresa za sve generacije koje cene prestižne ukuse.

Steak House Toro Grill je jedini član "Scotch Beef Club" udruženja izvan granica Velike Britanije. Članstvo u ovom klubu je dozvoljeno isključivo restoranima koji koriste škotske i posebno odabrane proizvode najvišeg kvaliteta.

Stek haus kakav Beograd zaslužuje. Škotski T-bone stek, škotski ramstek, jagnjeći kotleti, srpski T-bone stek, škotski biftek, biftek iz Srbije čine deo veličanstvene ponude. Jedinstven prvenstveno po odabiru mesa. Nestvarno komforan zbog idealnog enterijera u kome vladaju pravila savremene mode. Zna se da ništa ne greje dušu kao tradicija i zato se u ovom restoranu nestvarno prijatno opušta. Brojni detalji, a opet, u centru ste vi i vaše želje.

Pored mesa kakvo se priprema i servira u elitnim restoranima širom sveta, u ovoj kući se stvara nestvarna italijanska kuhinja. Uz pomoć malih prozvođača hrane iz čitave Srbije očekujte neočivano kreativne porcije. Svaka predstavlja remek-delo. Evergrin posluženje kao što su pljeskavica, ćevapi, piletina ili domaća kobasica su takođe na raspolaganju. Budite sigurni da ćete pronaći svoje jelo koje će vam popraviti raspoloženje.

Život bez vina je kao pesma bez muzike. Da bi doživeli ono što zaslužujete, a to je najbolje u svakom smislu, u ovom restoranu vas očekuje više od 60 etiketa iz svih krajeva sveta. Ne gubite vreme već dođite da naslonjeni na Dunav uživate svim čulima.