Bahus In

OTVORENO

OTVORENO

Ukusi Srbije u takvom izdanju da će Zemunski kej svakome biti usput. U svakom trenutku. Jelovnik sa važnim potpisom eminentnog kuvara koji je svojim uvećem uveliko očarao stručnu kritiku i brojnu publiku - goste. Upravo zato redovni gosti su svakog dana sve brojniji. Važna informacija: 115 etiketa vina čeka da ih odaberete. Ne zaboravite da podelite sa svima koliko dobro ste se proveli.

Ovo je restoran za decu jer čim obnove energiju uz domaću hranu i zdrave sokove mogu da nastave provod na otvorenom uz Dunav. Odličan izbor kada imate važne poslovne partnere koje bi trebalo ugostiti. Mesto za venčanje na kome i najzahtevnija mlada neće skidati osmeh sa lica zbog besprekorne organizacije i posluženja. Rani doručak ili romantična večera na reci. Za svaku priliku odgovor je samo jedan - Bahus In.

Čak 10 opcija za doručak, čorbe i potaži, kreativno osmišljeni prilozi, hladna i topla predleja, glavna jela, obrok salate, sendviči i tortilje, specijaliteti kuće, rečna i morska riba, paste i rižota i neizostavna karta deserta se nalaze u bogatom jelovniku. Obratite se perfektnom osoblju za svaku konsultaciju kako bi ste doživeli spektakl pod nepcima u punom izdanju.

Enterijer takav da ćete se osećati kao kod kuće. Luskuzni komadi nameštaja od punog drveta za opuštene trenutke i za nezaboravne događaje. Prirodne boje koje se uklapaju u svaki događaj. Velika terasa na splavu za letnju avanturu na beogradski način. Uz osmeh na licu svakog zaposlenog, bez sumnje, nećete poželeti da budete bilo gde drugde.

Davnih devedesetih Bahus je bio legenda dnevnih i noćnih zbivanja. Svaka važna domaća ličnost i uvaženi gosti grada su bili viđeni upravo ovde. Tokom 2019. godine se rodio novi koncept na istom mestu - Bahus Inn. Staro gostoprimstvo i čuvena dobra atmosfera su i dalje prisutni. Novosti je pregršt. Gastronomsko putovanje na Bahus In je više od prepuštanja kvalitetnim i ukusnim specijalitetima. Nacionalna kuhinja obučena u poslednje svetske gastro trendove čini da Zemunski kej bude najposećenija lokacija u gradu za sve.