Романтична вечера - 14. фебруар

Имате идеалног партнера. Имате поклон изненађења. Сада имате и водич где да изађете. На крилима љубави, наравно

Субота 12. феб 2022.

cover image

Свети Трифун. Дан заљубљених. Крсна слава. Заштитник произвођача вина. Модерна светска мода. Све то стаје у само један дан - 14. фебруар. Поклони у црвеној боји много мање вреде од лепих успомена. Не губите време на дилему где на романтичну вечеру у Београду јер управо читате најбоље предлоге.

Резервација у ресторану Langouste је пун погодак за госте префињеног укуса. Аутентична кухиња коју је Мишелин уврстио у препоруку ресторана када је Београд главна тема за Дан заљубљених приређује специјалну романтичну вечеру. Valentines red menu је управо оно што тражите уколико желите да вечно освојите срце свог партнера.

Љубав се тешко мери али није немогуће. Посебни дани захтевају посебне ресторане у којима се сервира спектакл. Rodizio је веома популаран по изврсним специјалитетима од меса. За ову прилику фокусирајте се на уникатну понуду из златне категорије. Стек, tomahawk или бургер оптопчени златом су перфектан пар за ону малу кутију коју мушкарац крије у џепу током романтичне вечере. За крај златни капућино и златни суфле. Крај вечере следи али дефинитино нови почетак у животу почиње након овакве организације. Уживајте.

Романтична вечера по посебној цени, велики избор вина, тамбураши уживо. Ако је ово ваш идеалан сценарио онда је ресторан Бахус Ин оно што тражите. Елегантно у домаћој атмосфери плус поглед на Дунав. Вино уме да победи сва правила. Ако и вас заведе, на овом месту можете да одседнете у неком апартмана. За резервацију сваког апартмана добијате флашу вина гратис. Пустите да вас магија води кроз ноћ. Бићете одушевљени.