OTVORENO

OTVORENO

Zlata vredan koncept savršen za vikend provod i romantičnu večeru. Rodizio Premium restoran je jedini u kome je dostupan originalan brazilski rodizio. Društvo mu pravi prvoklasni dry-age burger, Black Agnus i stek prekriven 24. karatnim zlatom.

Da svaki komad mesa bude porcija za pamćenje u svakom trenutku su na raspolaganju izuzetna vina. Više od pedeset etiketa iz svih krajeva sveta će učiniti da se osećate kraljevski. Obavezno dođite sa svojom kraljicom i provedite se na najbolji mogući način.

Unikatan u svakom smislu. Besprekorno sofisticiran enterijer čini da svaki trenutak na ovoj adresi postane omiljeno vreme. Elegantne boje, prestižni materijali, vizija savremenog doba u urbanoj zoni deluje magično za sva čula. Restoran kakav Novi Beograd do sada nije imao. Mesto kome bi pozavideli daleko veći gradovi od glavnog grada Srbije.

Meso je ključ dobrog ukusa. Kada ga pripremaju eminentni kuvari ono postaje nešto najbolje kada postavljate pitanje šta jesti. Rodizio mačevi, slajderi sa drapanom svinjetinom, punjeni ćureći file sa zapečenim mlincima, glazirana rebra sa začinjenim krompirom i kajmakom i biftek u aromatičnom ulju čine mali deo jelovnika.

Glamurozno posluženje za najprefinjenija nepca se nalazi u zlatnom meniju. Zlatni stek, zlatni tomahawk ili zlatni burger - izbor je samo vaš. Nikako ne propustite ni zlatni kapućino uz zlatni sufle. Luksuz o kome ćete dugo pričati. Verujte na reč i brzo rezervišite da bi ste se uverili na prvi zalogaj.

Da iznenađenjima nema kraja dokazuje desert karta. Tres leches sa makom, limun tart sa crvenim biberom, čoko sufle, čoko tart, legendarni ćurosi i palačinke Rodizio passion su savršeni za kraj gastronomske avanture. Zbog svega što ovaj restoran nudi i zbog svega što jeste budite sigurni da ćete biti redovan gost na ovoj nestvarno savršenoj oazi.