Ribar u Beogradu

ZATVORENO OTVARA SE U 12:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 12:00

Riblji restorani koje Beograd nudi su za svaku pohvalu. Kada postoji jedan od retkih u kome se priprema riba ulovljena pre manje od 24 sata onda se priča o specijalnom mestu za ljubitelje morske hrane. Jelovnik diktira ulov u Jadranskom moru. Apsolutno imresivno. Sveža riba u nesvakidašnjem izdanju osvaja glavni grad Srbije od januara 2022. godine. Istorija je daleko starija. Ovaj ekskluzivni prostor sa spektakularnom hranom je samo za vaša nepca stvorila porodica kojoj su more, vino i hrana smisao života. Boka Kotorska u najukusnijoj formi u Beogradu na korak od vas.

Kozice, gambori, salata od hobotnice, riblja supa i čorba u različitim izdanjima, rižota i paste, plodovi mora, mekušci iz Jadrana, rakovi, školjke, glavna jela od ribe. Nestvarna gastronomska avantura kojoj se ne može odoleti. I ne treba. Ljubitelji elegancije i šik filozofije, a zaljubljenici u jela od mesa takođe imaju poziv za druženje. Selekcija porcija sa izuzetnim komadima mesa osvaja koliko i svaki segment ove lokacije.

Fantazija ukusa koju pruža Ribar u Beogradu je gastronomsko remek-delo. Isključivo sveža riba pripremljena na maestralan način, uparena sa izuzetnim vinima je više od restorana. Ovo je turistička tačka koju niko ne sme da zaobiđe. Domaći ili strani gosti, svejedno. Pozovite da rezervišete mesto, a pored savršene hrane, vina i usluge dobićete i širok osmeh. I titulu najboljeg vodiča kroz grad.

Vina iz Srbije, Italije, Španije, Francuske, zemalja iz regiona, Nemačke, Austrije, Novog Zelanda. Belo vino, penušavo belo vino, crveno vino, roze i dezertna vina. Gotovo 100 posebnih etiketa na jednoj adresi. Nećete trošiti dragoceno vreme na odabir. Više od ljubaznog osoblja će odabrati ono što tražite. Bolje od vas.

Ekskluzivni enterijer predstavlja magičnu fuziju svetske mode i iskrenog naklona prema tradiciji. Luksuz odiše iz svakog kutka, iz svakog segmenta ambijenta. Sa jednakom pažnjom je kreirana i veličanstvena bašta. Sa prvim dolaskom, poželećete da ovde budete svaki dan. I sve manje će nedostajati putovanje na more. Sve više ćete razmišljati samo o jedinstvenom restoranu u Beogradu.