OTVORENO

OTVORENO

Restorani koje Novi Beograd poseduje se nikako ne propuštaju. Fine dining restoran pod imenom Jerry je mesto o kome ste maštali. Adresa na kojoj ćete birati jastoga iz akvarijuma i jesti ćevape koji se tope u ustima. Maestralni koncpet ne ostavlja ravnodušnim baš nikoga. Ukoliko dolazite iz inostranstva obavezno prijavite boravak na ovoj adresi. Dobićete više od očekivanog.

Publika sa svih meridijana kao i domaćini grada u svakoj poseti mogu da očekuju neprikosnoveni gastronomski spektakl. Garantovano. Iznova drugačije, zauvek beskompromisno ukusno. Dry aged i stek kategorija ispunjava najviše kriterijume. Sveža riba takođe. Biće teško odabrati omiljeno jelo. Samo za vas, na raspolaganju je izuzetno osoblje koje će u dogovoru sa vama pomoći u otkrivanju apsolutno unikatnog jelovnika.

Bogata ponuda vina zaslužuje iskreni aplauz. Bezbroj etiketa iz različitih zemalja su savršen par uz umetnost zvanu porcija hrane u restoranu Jerry. Impozantna karta pića je kreirana za svaki trenutak. Najbolje rakije, sveže ceđeni sokovi, konjak, rum, kokteli i još mnogo toga je tu. Samo za vaš osmeh.

Luksuzni enterijer, istančana estetika, atraktivan odabir boja. Od poda do plafona, svaki delić prostora je moda na najvišem nivou. Pravi izbor za jutarnje sastanke, popodnevna okupljanja, romatičnu večeru i proslavu važnih datuma. Kada dođu lepi dani čak dve bašte, jednako lepe su spremne za vaše uživanje.

I hobotnica i najpoznatiji nacionalni ukusi zbog kojih strana publika uči srpski jezik. I domaća rakija i odvažni viski. I glamur i prijatna domaća atmosfera. Ovo je restoran koji ima sve. Nedostajete samo vi.