ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Ресторани које Нови Београд поседује се никако не пропуштају. Fine dining ресторан под именом Jerry је место о коме сте маштали. Адреса на којој ћете бирати јастога из акваријума и јести ћевапе који се топе у устима. Маестрални концпет не оставља равнодушним баш никога. Уколико долазите из иностранства обавезно пријавите боравак на овој адреси. Добићете више од очекиваног.

Публика са свих меридијана као и домаћини града у свакој посети могу да очекују неприкосновени гастрономски спектакл. Гарантовано. Изнова другачије, заувек бескомпромисно укусно. Dry aged и стек категорија испуњава највише критеријуме. Свежа риба такође. Биће тешко одабрати омиљено јело. Само за вас, на располагању је изузетно особље које ће у договору са вама помоћи у откривању апсолутно уникатног јеловника.

Богата понуда вина заслужује искрени аплауз. Безброј етикета из различитих земаља су савршен пар уз уметност звану порција хране у ресторану Jerry. Импозантна карта пића је креирана за сваки тренутак. Најбоље ракије, свеже цеђени сокови, коњак, рум, коктели и још много тога је ту. Само за ваш осмех.

Луксузни ентеријер, истанчана естетика, атрактиван одабир боја. Од пода до плафона, сваки делић простора је мода на највишем нивоу. Прави избор за јутарње састанке, поподневна окупљања, роматичну вечеру и прославу важних датума. Када дођу лепи дани чак две баште, једнако лепе су спремне за ваше уживање.

И хоботница и најпознатији национални укуси због којих страна публика учи српски језик. И домаћа ракија и одважни виски. И гламур и пријатна домаћа атмосфера. Ово је ресторан који има све. Недостајете само ви.