ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Fine dining ресторан јер Сењак је за првокласно проведено време. Домаћинска атмосфера брише уштогљене норме, а у центар дешавања поставља широке осмехе и целокупно задовољство због неприкосновених укуса. Од почетног до последњег јела у јеловнику, свако носи епитет суперстар о којима ће непца дуго размишљати. Ви не размишљајте превише већ резервишите сто или више столова за велико друштво. Оправдана и очекивана гужва је сваког дана у маестралном ресторану са именом Графичар.

Богата историја постојања, различити трендови, промене увек на боље, пажљиво ослушкивање нових и старих гостију кроз деценије је учинило да кад год, у које год време да дођете у овај ресторан, доживеће спектакл. Учиниће све што је у њиховој моћи (верујте, много тога је) да се ваш сасвим спонтани ручак, романтична вечера, пословни догађај, прослава рођендана, победа, годишњица памте заувек. За максималан провод су задужени и храна и винска карта и луксузни ентеријер али и савршена услуга.

Лагано загревање се зове почетак упознавања са Графичар гастрономијом. Његушка и говеђа пршута, чварци, кулен, говеђи карпаћо су само неки од редовних представника. Супе. чорбе и потажи се не прескачу. Пасте, рижота, риба, национални специјалитети, оброк салате имају верније фанове него бројне познате личности.

Тренутак је да упознате уникатне порције. Бифтек са сосом од вргања и капара, запечени јагњећи котлет са Новог Зеланда на пире кромпиру, пилетина са бунгур кашом, телећи котлет са сосом од кестена, крокетима и динстаним црвеним купусом, легендарна Карађорђева шницла и још неколико маестралних јела можете да дегустирате искључиво овде.

Уживање за све генерације се подразумева и зато најмлађи гости имају свој део јеловника само за себе. Ово је један од ретких ресторана у коме мали гурмани и те како мирно проводе време.

Посебним десертима се једнако лепо препушта како у самом ресторану тако и у башти током топлих дана. Није реч о магији. Знање, љубав према угоститељству, позитивна енергија и жеља за успехом чине да се осећате као у најукуснијој причи. Ако сте већ стигли у Графичар, онда сте заиста учинили нешто савршено за себе.