Grafičar

OTVORENO

OTVORENO

Fine dining restoran jer Senjak je za prvoklasno provedeno vreme. Domaćinska atmosfera briše uštogljene norme, a u centar dešavanja postavlja široke osmehe i celokupno zadovoljstvo zbog neprikosnovenih ukusa. Od početnog do poslednjeg jela u jelovniku, svako nosi epitet superstar o kojima će nepca dugo razmišljati. Vi ne razmišljajte previše već rezervišite sto ili više stolova za veliko društvo. Opravdana i očekivana gužva je svakog dana u maestralnom restoranu sa imenom Grafičar.

Bogata istorija postojanja, različiti trendovi, promene uvek na bolje, pažljivo osluškivanje novih i starih gostiju kroz decenije je učinilo da kad god, u koje god vreme da dođete u ovaj restoran, doživeće spektakl. Učiniće sve što je u njihovoj moći (verujte, mnogo toga je) da se vaš sasvim spontani ručak, romantična večera, poslovni događaj, proslava rođendana, pobeda, godišnjica pamte zauvek. Za maksimalan provod su zaduženi i hrana i vinska karta i luksuzni enterijer ali i savršena usluga.

Lagano zagrevanje se zove početak upoznavanja sa Grafičar gastronomijom. Njeguška i goveđa pršuta, čvarci, kulen, goveđi karpaćo su samo neki od redovnih predstavnika. Supe. čorbe i potaži se ne preskaču. Paste, rižota, riba, nacionalni specijaliteti, obrok salate imaju vernije fanove nego brojne poznate ličnosti.

Trenutak je da upoznate unikatne porcije. Biftek sa sosom od vrganja i kapara, zapečeni jagnjeći kotlet sa Novog Zelanda na pire krompiru, piletina sa bungur kašom, teleći kotlet sa sosom od kestena, kroketima i dinstanim crvenim kupusom, legendarna Karađorđeva šnicla i još nekoliko maestralnih jela možete da degustirate isključivo ovde.

Uživanje za sve generacije se podrazumeva i zato najmlađi gosti imaju svoj deo jelovnika samo za sebe. Ovo je jedan od retkih restorana u kome mali gurmani i te kako mirno provode vreme.

Posebnim desertima se jednako lepo prepušta kako u samom restoranu tako i u bašti tokom toplih dana. Nije reč o magiji. Znanje, ljubav prema ugostiteljstvu, pozitivna energija i želja za uspehom čine da se osećate kao u najukusnijoj priči. Ako ste već stigli u Grafičar, onda ste zaista učinili nešto savršeno za sebe.