Рибар у Београду

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Рибљи ресторани које Београд нуди су за сваку похвалу. Када постоји један од ретких у коме се припрема риба уловљена пре мање од 24 сата онда се прича о специјалном месту за љубитеље морске хране. Јеловник диктира улов у Јадранском мору. Апсолутно имресивно. Свежа риба у несвакидашњем издању осваја главни град Србије од јануара 2022. године. Историја је далеко старија. Овај ексклузивни простор са спектакуларном храном је само за ваша непца створила породица којој су море, вино и храна смисао живота. Бока Которска у најукуснијој форми у Београду на корак од вас.

Козице, гамбори, салата од хоботнице, рибља супа и чорба у различитим издањима, рижота и пасте, плодови мора, мекушци из Јадрана, ракови, шкољке, главна јела од рибе. Нестварна гастрономска авантура којој се не може одолети. И не треба. Љубитељи елеганције и шик филозофије, а заљубљеници у јела од меса такође имају позив за дружење. Селекција порција са изузетним комадима меса осваја колико и сваки сегмент ове локације.

Фантазија укуса коју пружа Рибар у Београду је гастрономско ремек-дело. Искључиво свежа риба припремљена на маестралан начин, упарена са изузетним винима је више од ресторана. Ово је туристичка тачка коју нико не сме да заобиђе. Домаћи или страни гости, свеједно. Позовите да резервишете место, а поред савршене хране, вина и услуге добићете и широк осмех. И титулу најбољег водича кроз град.

Вина из Србије, Италије, Шпаније, Француске, земаља из региона, Немачке, Аустрије, Новог Зеланда. Бело вино, пенушаво бело вино, црвено вино, розе и дезертна вина. Готово 100 посебних етикета на једној адреси. Нећете трошити драгоцено време на одабир. Више од љубазног особља ће одабрати оно што тражите. Боље од вас.

Ексклузивни ентеријер представља магичну фузију светске моде и искреног наклона према традицији. Луксуз одише из сваког кутка, из сваког сегмента амбијента. Са једнаком пажњом је креирана и величанствена башта. Са првим доласком, пожелећете да овде будете сваки дан. И све мање ће недостајати путовање на море. Све више ћете размишљати само о јединственом ресторану у Београду.