Vidimo se u šumi

Vrelina topi sve osim odluke budi u Beogradu

Sreda 30. jun 2021.

cover image

Leto u punom gasu. Asfalt nikad topliji. Vazduh se nekad ne vidi od komaraca. Pa šta! Gola ramena i otvorena stopala su dugo čekala svojih pet minuta. Hajde, vreme je za šetnju u Beogradu tamo gde je uvek dobro.

Njihovo veličanstvo - park šume u Beogradu.

Broj jedan bez konkurencije Košutnjak. Gužva danju, gužva noću. Hlad, rad, uživanje, obnavljanje gradiva iz hemije... Nezaobilazno roštiljanje u prirodi je omiljeni sport svih gurmana. Dakle, nemoguće je biti u gradu, a ne posetiti ovu lokaciju.

Kome su stopala zavisna od gradske atmosfere neka potraži svoje mesto na Tašu. Stari dobri Tašmajdan je na korak od garaže, gradska stajališta su na svakoj strani. Možete da se kupate na najstarijem gradskom bazenu. Neće biti dosadno na klupi pod hladovinom. Jedan na jedan sa samim sobom je nekada najbolja opcija.

Ah taj Topčider! Koliko održavane prirodne lepote isto toliko istorije. Mobilijar pod otvorenim nebom ne zaostaje ni korak. Mnogi parovi su svoje uspomene sa venčanja fotografisali upravo ovde. Razlog nikad jednostavniji - prelepo je! Kad ste već tu skoknite do hipodroma. Nije kao nekad ali nije za izbegavanje.

Zašto kažeš šuma, a misliš na Avalu?

Ponos Beograda. Avalski toranj i kvalitetni sadržaji uz njega i oko njega sa svakom novom letnjom sezonom postaju još bolji. Prvoklasni hedonizam kome niko ne može da odoli.

Ukoliko ste pomislili da nema još predloga za beg od vrućine niste na pravom putu. Pročitajte čitavu listu parkova i šuma u Beogradu, trk po udobnu obuću i brzim koracima krenite u najbolju gradsku avanturu.