Видимо се у шуми

Врелина топи све осим одлуке буди у Београду

Среда 30. јун 2021.

cover image

Лето у пуном гасу. Асфалт никад топлији. Ваздух се некад не види од комараца. Па шта! Гола рамена и отворена стопала су дуго чекала својих пет минута. Хајде, време је за шетњу у Београду тамо где је увек добро.

Њихово величанство - парк шуме у Београду.

Број један без конкуренције Кошутњак. Гужва дању, гужва ноћу. Хлад, рад, уживање, обнављање градива из хемије... Незаобилазно роштиљање у природи је омиљени спорт свих гурмана. Дакле, немогуће је бити у граду, а не посетити ову локацију.

Коме су стопала зависна од градске атмосфере нека потражи своје место на Ташу. Стари добри Ташмајдан је на корак од гараже, градска стајалишта су на свакој страни. Можете да се купате на најстаријем градском базену. Неће бити досадно на клупи под хладовином. Један на један са самим собом је некада најбоља опција.

Ах тај Топчидер! Колико одржаване природне лепоте исто толико историје. Мобилијар под отвореним небом не заостаје ни корак. Многи парови су своје успомене са венчања фотографисали управо овде. Разлог никад једноставнији - прелепо је! Кад сте већ ту скокните до хиподрома. Није као некад али није за избегавање.

Зашто кажеш шума, а мислиш на Авалу?

Понос Београда. Авалски торањ и квалитетни садржаји уз њега и око њега са сваком новом летњом сезоном постају још бољи. Првокласни хедонизам коме нико не може да одоли.

Уколико сте помислили да нема још предлога за бег од врућине нисте на правом путу. Прочитајте читаву листу паркова и шума у Београду, трк по удобну обућу и брзим корацима крените у најбољу градску авантуру.