Otvoreni bazeni Beograd - leto 2019

Bazeni u Beogradu za najbolju zabavu. Za celu porodicu!

Petak 28. jun 2019.

cover image

Otvoreni bazeni u Beogradu rade svakog radnog dana od 10:00 do 19:00. Radno vreme vikendom je od 09:00 do 19:00. Noćno kupanje počinje u 21:00. Ukoliko niste zauzeti 24/7, a nije ni Donald Tramp, pravac na bazen!

Gde na kupanje, a da nije Ada Ciganlija ili Lido je pitanje sa čak 6 odgovora. Lista bazena u Beogradu koji će biti druga kuća Beograđanima i gostima izgleda ovako:

  • SRC Tašmajdan
  • SRC Milan Gale Muškatirović
  • SC 11 April
  • SC Olimp
  • SC Banjica
  • Bazeni Košutnjak.
  • Ako je centar grada vaša uobičajena lokacija, spas od vrućine potražite na SRC Tašmajdan. Svima usput, popularni Taš rashlađuje još od davne 1961. Provereno mesto za osveženje na brzinu ili relaksaciju tokom celog dana.

    Atraktivan i uvek zanimljiv. Za neke 25. maj, za druge Gale. Otvoreni bazen u okviru sportskog centra Milan Gale Muškatirović pruža čisto uživanje bilo da ste kandidat za olimpijski, rekreativni sa prelivnom pečurkom, hidromasažnim zidnim gejzirom, centralnim gejzirom i tri lastina repa ili mali bazen. Ležaljke, drvene pergole i suncobrani na raspolaganju će zameniti uobičajena mesta za odmor od svakodnevnih aktivnosti.

    Novobeogradsko leto 2019 je nezamislivo bez odlaska na bazen 11 April. SC Novi Beograd je obavezna adresa za sve generacije. Da bi se kapije bazena otvorile, jedino je važno da spoljna temperatura pređe 35. podeljak na skali. Uvek prisutan, lagani vetar će dodatno pojačati osvežavajući utisak.


    Na svakom bazenu non-stop dežuraju službe hitne pomoći, obezbeđenja i spasilačka služba. Uz sjajnu zabavu, bezbednost u svakom smislu je zagarantovana.


    Zvezdara se ponosi svojim sportsko-rekreativnim centrom. Čuveni Olimp osim kupanja nudi i brojne sadržaje za aktivan sport, ležernu rekreaciju i raznovrstan kulturno-umetnički program. Kada ogladnite ili ožednite, tu su barovi i restoran.


    Otvoreni bazen na Banjici je idealan izbor i za rano jutarnje kupanje i za tipičan beogradski letnji provod. U slučaju da nikada niste pokvasili kupaći kostim na ovom bazenu, iskoristite ovo leto za novu naviku. Nećete pogrešiti.

    Najveći kompleks bazena se zvanično zove Zavod za sport i medicinu "Košutnjak". Dovoljno je reći bazeni Košutnjak i eto osmeha na licu. Na istom mestu se nalazi čak 5 bazena. Dodatnu zaštitu od prekomernog zagrevanja pružaju velike krošnje drveća. Pravi raj!