Отворени базени Београд - лето 2019

Базени у Београду за најбољу забаву. За целу породицу!

Петак 28. јун 2019.

cover image

Отворени базени у Београду раде сваког радног дана од 10:00 до 19:00. Радно време викендом је од 09:00 до 19:00. Ноћно купање почиње у 21:00. Уколико нисте заузети 24/7, а није ни Доналд Трамп, правац на базен!

Где на купање, а да није Ада Циганлија или Лидо је питање са чак 6 одговора. Листа базена у Београду који ће бити друга кућа Београђанима и гостима изгледа овако:

  • СРЦ Ташмајдан
  • СРЦ Милан Гале Мушкатировић
  • СЦ 11 Април
  • СЦ Олимп
  • СЦ Бањица
  • Базени Кошутњак.
  • Ако је центар града ваша уобичајена локација, спас од врућине потражите на СРЦ Ташмајдан. Свима успут, популарни Таш расхлађује још од давне 1961. Проверено место за освежење на брзину или релаксацију током целог дана.

    Атрактиван и увек занимљив. За неке 25. мај, за друге Гале. Отворени базен у оквиру спортског центра Милан Гале Мушкатировић пружа чисто уживање било да сте кандидат за олимпијски, рекреативни са преливном печурком, хидромасажним зидним гејзиром, централним гејзиром и три ластина репа или мали базен. Лежаљке, дрвене перголе и сунцобрани на располагању ће заменити уобичајена места за одмор од свакодневних активности.

    Новобеоградско лето 2019 је незамисливо без одласка на базен 11 Април. СЦ Нови Београд је обавезна адреса за све генерације. Да би се капије базена отвориле, једино је важно да спољна температура пређе 35. подељак на скали. Увек присутан, лагани ветар ће додатно појачати освежавајући утисак.


    На сваком базену нон-стоп дежурају службе хитне помоћи, обезбеђења и спасилачка служба. Уз сјајну забаву, безбедност у сваком смислу је загарантована.


    Звездара се поноси својим спортско-рекреативним центром. Чувени Олимп осим купања нуди и бројне садржаје за активан спорт, лежерну рекреацију и разноврстан културно-уметнички програм. Када огладните или ожедните, ту су барови и ресторан.


    Отворени базен на Бањици је идеалан избор и за рано јутарње купање и за типичан београдски летњи провод. У случају да никада нисте поквасили купаћи костим на овом базену, искористите ово лето за нову навику. Нећете погрешити.

    Највећи комплекс базена се званично зове Завод за спорт и медицину "Кошутњак". Довољно је рећи базени Кошутњак и ето осмеха на лицу. На истом месту се налази чак 5 базена. Додатну заштиту од прекомерног загревања пружају велике крошње дрвећа. Прави рај!