Impresivna gastronomija blizu reke

Restorani u Beton hali serviraju spektakl! Mnogo više od svega što možete da poželite

Petak 20. jul 2018.

cover image

Dan u Beogradu ima "ono nešto" što se teško pronalazi još negde na mapi sveta. Kada se energija sa najprometnijih ulica u gradu, uz savršeno izdanje hedonizma preseli u unikatne prostore nadomak reke, počinje uživanje koje kreira provod po najvišim standardima. Spektakularna hrana, sasvim drugačija pića i muzika su u svakom trenutku odlični u tri sasvim posebna restorana. Brzo do Beton hale.

Nakon radnog dana ili šetnje po gradu, vreme je za kvalitetan oporavak. Ne bilo kakav. Mesto koje vraća energiju i unosi radost u svaki trenutak je Cantina de Frida. Hajde da slavimo život je moto restorana u kome se jednako dobro osećaju i pripadnice lepšeg pola i fatalni Balkanci. Gosti iz inostranstva svim čulima upijaju neverovatan prizor i atmosferu. Sasvim spontano zakoračite u ovozemaljski raj i prepustite se strasti i ljubavi. Aromatična fešta ukusa zauvek osvaja. Ne čekajte alarm iz stomaka da biste posetili Fridu. Ledeni koktel je dovoljan razlog za dolazak.

Neki ljudi, neke stvari i neka hrana nikada ne izlaze iz mode. Čuvena Sakura pripada kategoriji večno aktuelnih restorana. Originalna japanska gastronomska filozofija u popularnom delu grada predstavlja kvalitetan, a specifičan režim ishrane, kakav nije tipičan za ovo područje. Zahvaljujući kuvarima sa priznatim diplomama i veoma edukovanom osoblju, delikatesi Japana su postali omiljena hrana. Spremite se da vas osvoji Tempura, Sašimi i Suši selekcija. Oaza mira, široka paleta vina, japanski specijaliteti i magija počinje. Na ovoj adresi ima toliko toga što okuplja brojne pristalice savremenog doba.


Fantastičan pogled na reku i internacionalne brodove koji se u blizini parkiraju čine da se osećate daleko opuštenije nego u strogom centru grada. Velika doza egzotike i te kako popravlja raspoloženje. Cafe Lavash je restoran gde su se perfektno spojili Balkan i Azija. Poznato i strano, ukusno i još ukusnije. Sentimentalne sevdalinke vikendom, poznati di-džejevi radnim danima. Tradicionalni komfor i ambijent dalekog orijenta. Zvuči nestvarno ali realnost demantuje svaku sumnju. Ukoliko imate potrebu da se totalno opustite, ovo mesto u Beton hali vas čeka.