Импресивна гастрономија близу реке

Ресторани у Бетон хали сервирају спектакл! Много више од свега што можете да пожелите

Петак 20. јул 2018.

cover image

Дан у Београду има "оно нешто" што се тешко проналази још негде на мапи света. Када се енергија са најпрометнијих улица у граду, уз савршено издање хедонизма пресели у уникатне просторе надомак реке, почиње уживање које креира провод по највишим стандардима. Спектакуларна храна, сасвим другачија пића и музика су у сваком тренутку одлични у три сасвим посебна ресторана. Брзо до Бетон хале.

Након радног дана или шетње по граду, време је за квалитетан опоравак. Не било какав. Место које враћа енергију и уноси радост у сваки тренутак је Cantina de Frida. Хајде да славимо живот је мото ресторана у коме се једнако добро осећају и припаднице лепшег пола и фатални Балканци. Гости из иностранства свим чулима упијају невероватан призор и атмосферу. Сасвим спонтано закорачите у овоземаљски рај и препустите се страсти и љубави. Ароматична фешта укуса заувек осваја. Не чекајте аларм из стомака да бисте посетили Фриду. Ледени коктел је довољан разлог за долазак.

Неки људи, неке ствари и нека храна никада не излазе из моде. Чувена Сакура припада категорији вечно актуелних ресторана. Оригинална јапанска гастрономска филозофија у популарном делу града представља квалитетан, а специфичан режим исхране, какав није типичан за ово подручје. Захваљујући куварима са признатим дипломама и веома едукованом особљу, деликатеси Јапана су постали омиљена храна. Спремите се да вас освоји Темпура, Сашими и Суши селекција. Оаза мира, широка палета вина, јапански специјалитети и магија почиње. На овој адреси има толико тога што окупља бројне присталице савременог доба.


Фантастичан поглед на реку и интернационалне бродове који се у близини паркирају чине да се осећате далеко опуштеније него у строгом центру града. Велика доза егзотике и те како поправља расположење. Cafe Lavash је ресторан где су се перфектно спојили Балкан и Азија. Познато и страно, укусно и још укусније. Сентименталне севдалинке викендом, познати ди-џејеви радним данима. Традиционални комфор и амбијент далеког оријента. Звучи нестварно али реалност демантује сваку сумњу. Уколико имате потребу да се тотално опустите, ово место у Бетон хали вас чека.