ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 12:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 12:00

Глобус се одавно не користи за истраживање планете. Интернет и све његове предности откривају брже него можемо да замислимо где се и шта све може видети. Некада се путовало неколико хиљада километара због гастрономских специјалитета мистичне, егзотичне Азије.  Више не. Блиски и средњи исток живе свој нови живот у Бетон хали. Неприкосновени хедонизам који ће освојити апсолутно свако чуло се од сада зове Cafe Lavash.

На овој адреси не постоји филозофија приоритета. Сваки сегмент је апсолутно битан. Жеља да свако ко дође у импресиван ресторан, спонатно или са намером, и ужива у сваком смислу је више него успешно реализована. Јединствено место у Београду је све оно о чему маштате када пожелите савршен дан. Спектакл из гастрономске сфере, естетика каква се виђа само у најпрестижнијим светским локалима уз познати осећај домаће добродошлице на потпуно савремен начин су прва три разлога због којих је овде у сваком тренутку гужва. А то је само почетак уникатног концепта.

Палета квалитетних наргила, ремек дела пивске индустрије, коктели који освајају лајкове на друштвеним мрежама брзином светлости, најбоља пића, домаћа кафа и палета еспресо укуса, уз бројне свеже цеђене, газиране и негазиране сокове се никада боље уклапа у дух оријента који влада простором. Боравак у башти са погледом на Дунав и Београд су непроцењиви.

Делује готово невероватно спојити савремено доба са високим стандардима и додир традиције. Cafe Lavash није само успео у намери већ је испунио сва очекивања. У сваком смислу. Док истражујете феноменалан, потпуно оригиналан јеловник, музику за вас бирају познати ди-џејеви. Или ансамбл који инсистира на севдалинкама. Да, на истом месту се слушају и електронска музика и етно који буди посебне емоције. Савршено. Балкан и оријент под истим кровом одмах уз реку, за мерак савременог доба.